De ce să faci sex în fiecare seară! Ce beneficii ai

 

Sexul este benefic pentru tine şi pentru partenerul tău, atât pentru sănătatea fizică, cât şi emoţională.

 

Beneficiile sexului

 

Circulaţia şi inima

 

Femeile şi bărbaţii care fac sex de cel puţin trei ori pe săptămână au mai puţine şanse să sufere un infarct sau să aibă probleme cardiovasculare, mai târziu în viaţă. Ba chiar, un studiu efectuat în Statele Unite a arătat că riscul de a suferi un atac de cord se înjumătăţeşte.

 

Arde caloriile

 

O partidă încinsă de sex este bună şi dacă vrei să dai jos mai uşor kilogramele: în doar treizeci de minute de... activitate, poţi arde în jur de 200 de calorii.

 

Dormi mai bine

 

Atunci când faci sex, în organism se eliberează endorfine, substanţe care te relaxează şi astfel te poţi odihni mai bine noaptea. De aceea li se face somn bărbaţilor, după ce întreţin relaţii sexuale.

 

Pentru imunitate

 

Potrivit unor cercetări, persoanele care fac sex de două sau trei ori pe săptămână au un sistem imunitar mai puternic şi în timp se poate îmbunătăţi cu până la 30%.

 

Dinţi mai sănătoşi

 

Mult timp s-a glumit pe tema aceasta, însă oamenii de ştiinţă au dovedit că sperma îţi protejează dinţii de carii. Lichidul seminal bărbătesc conţine zinc, calciu şi alte minerale bune pentru dinţii tăi.

 

Continuarea pe Unica.ro 

Comentarii Facebook