De ce nu se ține focul de artificii în Piața Unirii în acest an. Explicația lui Boc


Primăria Cluj-Napoca organziează și în acest an o serie de concerte și un foc de artificii în centrul Clujului, în noaptea de revelion. Însă, concertele vor avea loc în Piața Unirii, iar focul de artificii va fi organizat în Piața Avram Iancu.

Motivul pentru acest lucru, a explicat primarul Emil Boc, este că nu s-a reușit obținerea avizului ISU, deoarece Catedrala Sf. Mihail se află în recconstrucție, iar focul de artificii ar reprezenta un potențial pericol.

Deosebirea față de anii trecuți este că în acest an, concertele vor avea loc în Piața Unirii, dar focul de artificii în Piața Avram Iancu, la fel ca de 1 Decembrie. De ce? Pentru că fiind în reconstrucție Catedrala din Piața Unirii, nu avem voie să organizăm focul de artificii, pentru că nu am primit avizul de la ISU, și pe bună dreptate. Cât timp se schimbă acoperișul la Catedrală, nu poți organiza focuri de artificii”, a declarat Emil Boc. 

Iată care este programul evenimentelor din noaptea de Revelion:

Piața Unirii: 

22:00 - Trupa Hora 

22:50 - Cargo

00:15 - Arpy & Zip Band

Piața Avram Iancu

00:00 - Spectacol de artificii

De asemenea, Primăria a pregătit câteva sute de șampanii pentru clujenii prezenți în centrul orașului la trecerea dintre ani.



Comentarii Facebook