De ce l-a făcut Beckham pe un copil să plângă FOTO

 

Copilul Christian Lewis a izbucnit în plâns în momentul în care l-a văzut pe David Beckham în magazinul Adidas din Westfield, aflat în apropierea Parcului Olimpic, scrie dailymail.co.uk.

Fotbalistul David Beckham este idolul copilului, după cum a precizat mama lui Christian, Elaine, iar surpriza de a-şi vedea fotbalistul preferat în carne şi oase i-a produs băiatului o bucurie nemărginită.

"E eroul lui. David Beckham a apărut deodată în faţa noastră. Fiul meu a început să plângă şi m-a făcut şi pe mine să plâng. A fost uimitor", a spus mama lui Christian Lewis.

După ce a dat vărsat câteva lacrimi de emoţii, Beckham l-a îmbrăţişat pe Christian, apoi a făcut o poză cu băiatul şi cu mama acestuia.

60 de persoane s-au bucurat de întâlnirea cu David Beckham, vedeta engleză mărturisind că experienţa a fost unică şi pentru el:"A fost o experienţă unică pentru mine şi pentru persoanele care au participat, au fost câteva reacţii extraordinare şi le-am surprins pe toate în fotografii. Ador să mă întorc în Londra şi aceasta a fost o bună oportunitate de a mă implica în campania Adidas şi să fiu alături de echipa Marii Britanii", a susţinut Beckham.

În prezent David Beckham actvează la clubul american de fotbal LA Galaxy.

 

 

Comentarii Facebook