De 1 Mai au făcut risipă de BANI pe litoral. Care a fost cea mai mare nota de plată

 

Milionarii s-au întrecut în extravaganțe pe Litoral, în vacanța de 1 Mai. 

 

Senzaţia zilei de duminică în LOFT Mamaia a făcut-o un multimilionar indian putred de bogat şi gaşca lui formată din copiii unora din cele mai bogate familii din România. Petrecăreţii s-au scăldat în şampanii scumpe, roabe întregi aduse pe sus de ospătari prin mulţime, decorate cu artificii şi acompaniate de melodia celebră din ”Rocky”: ”Eye of the Tiger”. În concluzie: indianul a ”semnat” cea mai mare notă de plată din LOFT 2017! Şi cum o asemenea notă nu putea trece neobservată, multimilionarul a atras atenţia printr-o sticlă elefant (de şase litri) de şampanie Armand de Brignac Mathusalem, care costă fix 60.000 de lei!

 

Toată lumea aflată în LOFT la mega petrecerea de sâmbătă şi-a dat coate când ospătarii au început să strige ”Faceţi loc” pentru roabele cu şampanie. La masa indianului putred de bogat, înconjurat de amicii săi, şi aici vorbim de o gaşcă de copii din familii bogate din România precum Lexy, fiul celui mai mare afacerist cu mezeluri de la noi şi mai multe tinere frumoase şi libere, au ajuns zeci de sticle de băuturi scumpe. Nu vorbim aici de mizilicuri precum fresh-uri sau alte băuturi soft, ci artileria grea: şampaniile. Să le luăm pe rând în ordinea consumaţiei, notă încă provizorie de altfel, pentru că petrecerea nu se terminase la închiderea ediţiei, scrie cancan.ro.

 

În primul ”transport” erau îngropate în gheaţă 10 sticle de şampanie Armand de Brignac Rose, trecute pe notă la 45.000 de lei. Câte 1000 de euro fiecare bucată. S-au topit repede, pentru că oamenii erau însetaţi, şi ”aprovizionarea” a venit din nou, de data aceasta cu o sticlă de 3 litri de Armand de Brignac Jeroboam, în valoare de 22.500 de lei. A urmat senzaţia serii, mega-sticlă de Armand de Brignac Brut Gold Mathusalem, învelită în foiţă de aur de 24 de karate (6L). Numai aceasta valorează 60.000 de lei, iar dacă tragem linie ajungem undeva la valoarea consumaţiei de 30.000 de euro.

 

Multimilionarul indian se trage dintr-o familie veche indiană, şi este prieten cu mulţi dintre milionarii de la noi, cu rădăcini în show-biz. Vorbim aici de Silvana şi Pepe Berciu, patronii clubului ”Loft”, Alexandra Ghinea, careia i se mai spune si “Lexy” - fiica proprietarului reţelei magazinelor “Nic” din Bucureşti ori Mădălina Popescu, zisă şi ”Mădălina de la Miami”, după relaţia pe care a avut-o în trecut cu noul preşedinte al SUA, Donald Trump. Miliardarul indian este considerat chiar ”fratele lui Lexy”, cu care a petrecut în multe locaţii exclusiviste de la noi ori din SUA.

Comentarii Facebook