Daniela Crudu ramane la Antena 1. Ea va face echipa cu Dan Capatos si Bianca Dragusanu!

Daniela Crudu va intra in echipa lui Dan Capatos la emisiunea "Un show pacatos", dupa ce Dani Otil, unul dintre prezentantorii matinalului de la Antena 1 a anuntat ca Daniela Crudu nu va mai aparea la "Neata cu Razvan si Dani".

 

"Daca am reusit sa o transformam pe Bianca in cea mai de succes asistenta de televizune, in mod clar, sosirea Danielei este o provocare cel putin la fel de mare. Sunt convins ca telespectatorii vor descoperi o alta Daniela avand in vedere ca va evolua intr-un format mult mai liber. O primim cu bratele deschise si sunt sigur ca vom face o super echipa", a declarat Dan Capatos.

 

Emisiunea "Un Show Păcătos" este difuzata la Antena 1 de luni pana joi, intre orele 23.45 - 01.00, potrivit unui comunicat al postului tv.

 

Daniela Crudu a avut de suferit de pe urma scandalului sexual cu Leo de la Strehaia. Ea a anuntat inca de saptamana trecuta ca i s-a pus in vedere sa plece de la matinal. "Mi s-a spus sa nu mai vin de luni la emisiune, din cauza scandalului cu Leo de la Strehaia. Cu Antena mai am contract, dar nu cu emisiunea. Imi pare rau pentru ca emisiunea asta o faceam pentru ca imi placea la maxim, nu ma interesa nimic altceva", a spus Daniela Crudu joia trecuta.

 

Vezi AICI declaratiile Danielei Crudu!

 

Comentarii Facebook