Dana Budeanu, despre furtul miresei: Ce e cu tâmpenia asta?


Dana Budeanu nu este de acord nici cu furatul miresei, despre care crede că este o tradiție tâmpită.

Păi și asta cu furtul miresei. Bă, băiatule! Ce e asta? Da ia-o mă de tot, ia-o acasă la tine! Că ce, îți dă o sticlă de whiskey pe ea și niște bani. Câți bani, câți? 1 milion, sau cât? Cum adică: mă duc să o recuperez? Dar ce faci mă, n-o mai aduci? Ce e mă tâmpenia asta… idioțenia asta… cu dezlegații ăia? Ce căutați la Arcul de Triumf? Adică voi plecați la Arcul de Triumf să faceți poză cu mireasa? De ce?

Adică eu mă duc la Arcul de Triumf să fac poză îmbrăcată în mireasă ca amintire? Păi de ce nu mă duc la Dristor Kebab?”, a spus Dana Budeanu în mediul online.

Dana Budeanu are o părere foarte proastă și despre bărbații care se pupă pe obraz. Ea consideră că doi bărbați ar trebui să dea doar noroc, pentru că sărutul pe obraz este un gest pe care doar femeile ar trebui să îl facă.

Bă băiatule! Bărbații care se pupă pe obraz de două ori. Ce ați pățit, mă? Bărbații se pupă pe obraz, mă? Băi, numai fetele se pupă. Ce aveți, mă? Ce se întâmplă, mă, cu voi? Cum să vă pupați pe ambii obraji? Ce ai pe dedesubt? Tanga? Ca bărbat dă, mă, noroc și atât. Nu ne pupăm. Stai puțin. Ești foarte apropiat, te iei puțin în brațe, te bați pe spate, dar să te pupi? Vă pupați ca femeile? Apucă, mă, mână, dă noroc. Faceți exerciții acasă, dacă nu pupați-vă pe gură direct. Dați, mă, noroc, bărbătește. Salut, atât”, a mai spus ea.

Comentarii Facebook