Duminica 28 Aprilie

Clujeanca Ioana Grama a reacționat, după ce a fost acuzată că ”a pus mâna” pe un iubit milionar, care o plimbă prin vacanțe exotice


Clujeanca Ioana Grama, renumită în mediul online pentru postările ei, a luat poziție, după ce a fost acuzată în spațiul public că ar avea un iubit bogat care o plimbă în vacanțe de lux.

Zvonurile spun că frumoasa brunetă se iubește cu patronul unui hotel de pe Calea Turzii, omul având o avere de milioane de euro. Aceste discuții din mediul online i-au amărât inima, astfel că Ioana s-a decis să le răspundă haterilor, care cred că iubitul o plimbă prin vacanțe exotice și că ea ar profita de pe urma lui. 

Ioana Grama a fost căsătorită cu Alex Tăgurean, alături de care are și o fetiță. Cei doi au divorțat, iar fanii vedetei s-au arătat afectați și dezamăgiți. Ioana Grama și-a refăcut viața, alături de un milionar misterios, care deține un hotel pe Calea Turzii, după sensul giratoriu de pe strada Observatorului. Fanii au început să comenteze, mai ales că influencerița a postat imagini fabuloase din diverse locații exclusiviste.

Zilele trecute, o publicație a prezentat rezultatele financiare ale Ioanei Grama. Aceasta deține două firme care au realizat afaceri nete de 2,73 milioane de lei în 2022, cu 20% mai mici decât în 2021, și marjă de profit net de 43,22% în 2022, cu peste 3,5 puncte procentuale mai mare decât în 2021, rezultatele fiind realizate cu doar un salariat, conform Economica. Ioana este urmărită de peste 466.000 de oameni pe Instagram, de 96.000 de oameni pe Facebook și are 46.000 de abonați pe YouTube.

Ioana Grama s-a arătat mândră de realizările ei și a postat un mesaj acid: ”În sfârșit niște informații relevante pe plan financiar, că de ‘iubiți milionari’ care mă plimbă în stânga și în dreapta mi-e plin podul”.

Ea l-a prezentat pe noul iubit și fiicei sale. ”Sunt foarte fericită, sunt într-o relație, suntem super OK, totul este o poveste. Da, da (n. red. a cunoscut-o pe fiica sa). Și Alex știe și toată lumea știe. Toată lumea este fericită, toată lumea acceptă situația. De asta zic că suntem niște oameni maturi și nu ne complicăm viața, că este prea frumoasă”, a mai declarat ea.

Comentarii Facebook