Artist exasperat de afirmațiile Biancăi Drăgușanu, care a spus că ”Un bărbat sărac e un bărbat prost”


Cântărețul Randi a spus că ”vomită” când aude declarațiile Biancăi Drăgușanu, care a spus că un ”bărbat sărac e un bărbat prost”.

Randi s-a arătat dezgustat de cele afirmate de Bianca Drăgușanu și a reacționat pe Instagram. ”Un bărbat sărac e un bărbat prost. Bianca Drăgușanu. Vomit!”, a fost mesajul scris de Randi pe InstaStory.

Se trezi iapa lu’ Zoro că vomită. Dar de ce? Se crede deștept, prost sau bărbat? Sau din ce cauză vomită? De prostie sau de săracie? Spre surprinderea mea mă așteptam să fie mai deștept pentru că altfel nu avea cum să facă afirmații care să aibă legătura cu deșteptăciunea. N-ai cum să fii deștept când te trezești vorbind”, a spus Bianca Drăgușanu pentru Spynews.ro..

Randi a spus că nu are nimic personal cu Bianca Drăgușanu, dar are cu cei care vorbesc prostii.

Bianca Drăgușanu nu s-a oprit și a spus că ”bărbația tace și face, nu se vomită pe Instagram”.

Eu nu știu niciun prost care a făcut istorie, care a schimbat lumea, nu contează dacă a fost bogat sau sărac. Poate s-a trezit unul azi care ar putea să o facă. Prostia face gălăgie și bărbăția tace și face, nu se vomită pe Instagram. Cred că nu va lua personal ”disputa” pentru că sunt sigură că pare că e pe cale să schimbe lumea. Mai ales că e supi azi și îl doare burtica și are grețuri”, a mai spus Bianca Drăgușanu pentru Spynews.ro.

Ce a declarat Bianca Drăgușanu

De ce să stau cu un sărac? Ca să îl țin eu? Un bărbat sărac e un bărbat prost. Dacă nu ai mai mult decât am eu, nu am ce să discut cu tine.

Practic, eu vin cu o viață bună la pachet. Eu îmi ofer mie tot ce îmi doresc, asta este evident. Dacă aleg un bărbat, nu am cum să aleg un bărbat mai sărac decât mine.

Nu aș putea sta de vorbă cu un om mai puțin potent financiar decât mine. Ce aș putea eu să învăț de la el, repet, cheltuim banii mei împreună? Eu am un copil, trebuie să îmi cresc copilul. Ce aș putea face cu unul care nu are bani?”, a spus Bianca Drăgușanu.

Comentarii Facebook