Dana Budeanu a ”demolat-o” pe Loredana Groza: Ai cea mai bună voce din țară, dar n-ai voie să îți pozezi părțile intime pe Instagram


Dana Budeanu a comentat despre avalanșa de poze din Maldive și Dubai, unde se duc acum românii, dar și despre divele de la noi care pozează provocator.

Prima ”victimă” a fost Loredana Groza, pentru că își modifică prea mult pozele. 

Așadar, toate vedetele s-au pozat cu b***le. B**ă îndoită, b**i de jos în sus, b**i pe dreapta, b**i modificate cu filtre de corp, toate pozele sunt modificate. În general, pentru publicul larg v-ați arătat b****e. Vreau să știu pentru ce Loredana are ea nevoie…

Bă, Loredana, tu i-ai văzut vreodată bu***e lui Adele? O să zică lumea că te compar cu Adele. Da, te compar. Sunt vedete pe lumea asta care n-au nevoie să ne arate b****e, ț***le, savarinele, mameloanele, care n-au nevoie de filtre de monștri pe față. Există niște vedete. Cum ești și tu. Ce este în neregulă cu tine? Tu ești Loredana.

Păi, ce faci tu, ești cam șefă pe aici prin țară. Nu există show ca al tău. După părerea mea, voce… Andra are o voce fantastică, tu ai o voce care se adaptează la multe stiluri, ești show woman, ai personalitate bună. Nu ai nevoie să arăți b****e, ț****e, dar n-ai voie să îți pozezi părțile intime și să le pui pe Instagram. Tu ai nevoie să nu. Cine îți încurajează această activitate este un… Dă reset la cont. Sunt atâtea care fac asta. Asta vând. Imaginea corpului lor. Bianca asta face, asta e job-ul ei. Tu n-ai nevoie nici să ai bot, nici ț****e pe afară. Nu vinzi asta. Asta e, poți să nu mai vorbești cu mine acum”, a spus Dana Budeanu, în emisiunea pe care o realizează.

Ce spune Dana Budeanu despre vedetele care merg în Maldive

Designerul a criticat și vedetele care merg în Dubai și Maldive la all inclusive pe bani puțini.

Bă, toate pozele cu vedetele plecate pe la cald, prin insule, sunt cu buci. Vreau să întreb și eu direct. Înțeleg, Bianca Drăgușanu să-și pozeze bucile, capră, cum vreți voi. Ea e păpușă, am mai zis-o. Apropo, resortul ăla. Ce? Ăla e resort? Nu mai vreau să intru eu în amănunte cu restul despre Maldive, unde mergeți voi, restul, la all inclusive. E 3.000 de euro, atât. Unde vă pozați. Nu există Maldive de săraci. Mergeți la 'One and only' și dați 40 de mii pe căsuță”, a mai spus Dana Budeanu.

Comentarii Facebook