Scandal la Survivor România, între Andreea Tonciu și Laura Giurcanu. CRBL a jignit-o dur


Andreea Tonciu și Laura Giurcanu s-au certat la Survivor România, după ce ultima a stat trei ore în apă cu TJ Miles. 

Din moment ce eu, femeie, da, fată, am acasă bărbat sau soț, nu mi-aș permite să stau în viața mea cu un băiat în apă atâta timp. (…) Mie mi se pare aberant să ai bărbat acasă sau iubit și să stai în apă cu un băiat trei ore. Păi, pe mine dacă m-ar fi văzut bărbatul meu, că eu am bărbat, nu mai am iubit… Și chiar dacă aveam iubit, cred că venea aici și mă lua de pe insula asta, mă culegea și zburam”, a spus Andreea Tonciu.

Laura Giurcanu i-a răspuns: ”Tu nu știi nimic despre iubirea mea, nu știi nimic despre iubirea mea de acasă”. Andreea Tonciu a intervenit: ”Eu am zis în contextul meu”.

Contextul tău nu e contextul meu, nu-l mai compara, că n-are nicio legătură. Ce încredere ai tu în iubitul tău, în soțul tău și ce încredere are el în tine e fix problema ta. Eu pot să stau și cu Radu, și cu Emil, și cu TJ, și cu CRBL, și cu cine vreau eu, unde vreau eu, cât timp vreau eu, fără să însemne ceva. Eu asta sunt”, a mai spus Giurcanu.

Niciodată să nu mai faceți greșeala să intrați în jocul ei. Lăsați-o în jocul ei, acolo unde este”, a spus și CRBL referitor la Tonciu.

Atacată, aceasta a replicat: ”Respectele mele, CRBL, pentru aceste vorbe frumoase. Eu nu cred că vorbesc ca tine atât de murdar și nu cred că mi-am permis să vorbesc cu ea atât de murdar cum ai făcut-o tu cu mine”. CRBL a continuat: ”Hai, nu mă lua pe mine că eu îmi bag **** direct. Oprește-te! Nu-ți mai face harfele astea cu mine. Taci! Dacă mă mai ataci de trei ori cu ”bărbat ca tine”… Vezi, că eu mă sui pe tine. Stai dracu’ în banca ta”.

Andreea Tonciu nu a lăsat „garda” jos și i-a dat replică: ”Suie-te pe mine. Ia, să vedem, poți?”.

Comentarii Facebook