Dana Budeanu a comentat imaginile cu Monica Bârlădeanu la schi în Dolomiţi: ”Gheorghiţă a executat perfect, pă barosăneală”


Dana Budeanu nu a putut să tacă la vederea noilor imagini cu Monica Bârlădeanu şi Valeriu Gheorghiţă pe pârtia de schi din Italia.

Cei doi sunt împreună din 2023, iar anul 2024 l-au început la schi, într-un resort din Italia. ”1 ianuarie pe mine m-a prins pe pârtiile Dolomiților (…) Să avem cu toții un an nou binecuvântat cu tot ce ne e de folos fiecăruia dintre noi”, a postat vedeta. 

Cei doi au postat numai imagini separate, dar formează un cuplu foarte reușit. 

Desigur că Dana Budeanu nu a putut rămâne indiferentă și a comentat pe marginea imaginilor. Între cei doi este o diferență de 3 ani, Monica având 44 de ani, iar medicul Gheorghiță, 41 de ani.

Aşa, tati! Gheorghiţă a executat perfect, pă barosăneală”, a scris Dana Budeanu.

Cei doi îndrăgostiți nu sunt la prima excursie împreună. Anul trecut au fost într-un resort din Bulgaria, iar în luna iulie au plecat într-o vacanță exotică. Luna august i-a găsit pe o insulă, în Grecia, iar în octombrie au apărut, prima dată, împreună la un eveniment.

Dana Budeanu a comentat și pe marginea excursiei din Bulgaria. ”Relaţia a început foarte prost! A început foarte prost. Crezi ca ea e victima lui Gheorghita? Noi glumim permanent. Bărbatul, si cu asta basta, trebuie sa intretina femeia. Este teoria mea si nu ma interesează nimic. In momentul cand nu o mai intretii, esti la revedere. Ce-i aia? Vrei sa stai cu Monica Birladeanu, fa flic- flac, ca nu e o femeie obisnuita. Tu, daca esti cu Brigitte Bardot, in Franta, ce faci, imparti nota? Tu nu esti cu Monica de la etajul doi din Drumul Taberei. Trebuie sa te califici. Noi am contribuit sa se califice si nu am primit o prajitura. Pai nu am zis eu, ce sa caute Monica in bazinul comun din Bulgaria, unde se scalda si altii. Pai, cum a venit vara, s-a mers frumos in sudul Frantei, s-a mers la castel, frumos. Pai ce, trebuia sa plateasca ea, pai ala e flec, ce e?”, a declarat Dana Budeanu în direct la România TV.

Domnul Gheorghita e normal sa aiba toate resursele sa o bucure. Iesirea Monicai e de feminista. O prostie. Ea poate sa aiba independenta financiara, dar se tine, nu se pune la comun. Femeia nici nu are de ce sa munceasca, decat de placere. Ca femeia asta trebuie sa fie, completarea sexului urat, care e barbatul. Asa e lumea de cand e, ala mergea la vanatoare si ea statea cu plozii. Acum cica suntem egali. Nu suntem, ba!”, a mai spus Dana Budeanu în direct la Punctul Culminant.

Comentarii Facebook