Dan Bittman e în forma maximă și a filmat un videoclip cu Mihai Leu


Solistul trupei Holograf, Dan Bittman, și-a revenit complet și s- a apucat de treabă. Formația a filmat și un videoclip, ieri, pentru single-ul ”Dacă noi ne iubim”, extras de pe cel mai recent album al lor, ”Love Affair”.

Filmarile au durat aproximativ 12 ore si au fost realizate in doua locatii: la studiourile Stage Expert si intr-o sala de sport, iar regia a fost semnata de Iulian Moga. “Am colaborat excelent atat cu Iulian, care este un profesionist desavarsit, cat si cu restul echipei, ne-a placut foarte mult”, a spus Dan Bittman, informează realitatea.net.

Clipul prezintă o poveste de dragoste, neîmpărtășită, dinrte o pugilistă și antrenorul său.

“Inca din primul moment am fost incantati de scenariul clipului. Nu ne doream o poveste de dragoste clasica, siropoasa, ci una care sa socheze, sa atraga atentia”, a mai spus Dan.

Rolul antrenorului este jucat de Mihai Leu, primul campion mondial al României la box profesionist. Acesta arbitrează un meci dintre două luptătoare de kempo, Andreea Ciugulea (campioană mondială) și Nicoleta Zeciu.

"Mi-a placut foarte mult ideea prietenilor mei de la Holograf de a juca in videoclipul lor, mai ales ca in prezent sunt arbitru de masa, dar ma pregatesc ca in viitorul apropiat sa devin arbitru de ring. Practic, in acest proiect am jucat un rol pe care il voi interpreta in viața reala in foarte scurt timp ", a spus Mihai Leu.

Comentarii Facebook