Sambata 4 Iulie

Dan Bălan relansează piesa ”Dragostea din tei” după 15 ani, în duet cu o concurentă de la Vocea Ucrainei VIDEO


Dan Bălan a făcut furori în toată lumea în anul 2004, când a lansat, alături de trupa sa de atunci O-Zone, piesa ”Dragostea din tei”, melodie care a fost numeroase topuri muzicale.

Acum, la 15 ani, artistul a relansat piesa sub forma unui duet alături de Katerina Begu, o concurentă de la concursul ”Vocea Ucrainei”, emisiune în care Bălan are calitatea de jurat.

Totul a început după ce Katerina Begu a participat la audițiile pe nevăzute cu un cover spectaculos al piesei ”Dragostea din tei”, reușind să întoarcă toate cele patru scaune. Încurajat de ceilalți membri ai juriului, Dan Bălan a improvizat o variantă de duet alături de concurentă, iar momentul a devenit rapid viral pe internet.

Datorită numeroaselor cereri din partea publicului, Bălan a realizat o variantă oficială a piesei alături de Begu.

Nu m-am așteptat să aibă un impact atât de mare improvizația pe care am făcut-o la „Vocea Ucrainei” cu concurenta Katerina, am primit atât de multe mesaje, de complimente. Toată lumea cerea să facem o versiune oficială a acestui cover pentru „Dragostea din tei”. Așa că l-am făcut, inițial mă gândeam să îi adaug diferite sound-uri, însă mi-am dat seama că în acea versiune cum am improvizat noi live a existat o magie. Și am hotărât să păstrez totul în acea cheie, de acolo. Am făcut și un clip având drept concept toată istoria acestei concurente, Katerina, acolo, la „Vocea Ucrainei” ”, spune Dan Bălan.   

Comentarii Facebook