Cum va fi poziționată scena la concertele Deep Purple și UB 40 - VIDEO

 

Organizatorii Cluj Arena Music Fest anunță că scena de la concertele Deep Purple și UB 40 va fi poziționată diferit față de concertele de până acum.

 

Spre deosebire de ultimele evenimente Scorpions, Smokie și Roxette, scena va fi poziționată în fața tribunei 2, adică practic pe pistă. Am luat această decizie tocmai pentru că stadionul este foarte mare. În această configurație intră cam 30.000 de oameni. Cam atâtea bilete avem spre vânzare. Dar vrem să asigurăm și un act artistic de calitate. Este vorba despre sonorizare, de relația publicului cu artiștii și am considerat că este un eveniment la care nu vor fi 60.000 de oameni, cât are capacitate Cluj Arena pentru spectacole. Am considerat că este o configurație mai bună cu scena la tribuna 2.

 

La Roxette aveam în stânga scena și în dreapta o jumătate de stadion gol. Era destul de neplăcut și pentru public și pentru artiști. Sunetul se lovea de o peluză goală. La Scorpions a fost altceva. Peluza a fost plină și sunetul se absorbea de public”, a declarat Florin Danciu, organizatorul Cluj Arena Music Fest.

 

Până acum au fost vândute aproximativ 10.000 de bilete pentru fiecare seară.

Comentarii Facebook