Vineri 10 Iulie

Cum trebuie să fie poza ta de profil pe Facebook ca să faci senzație

 

”Vaaaai, ce chitara mare si frumoasa are tipul asta!” – asta este o reactie aproape universal valabila la vederea acestui instrument in fotografia ta. 

 

Nici nu trebuie sa-ti mai faci probleme cum ca ar fi cazul sa si inveti sa canti la chitara, din moment ce te afisezi cu una. Doar s-o tii in mana si tot e suficient, ca sa intorci capete on line – asa sustine un studiu comandat de Facebook si redat de site-ul Menshealth.com.

 

Istoria ne demonstreaza ca o serenada sub balconul oricarei femei face minuni si mai devreme sau mai tarziu ea va ajunge in patul tau. Astfel, studii sociologice moderne demonstreaza ca abilitatile muzicale ale unui tip ii maresc sansele in fata unei femei si-l fac sa apara mult mai sexy.  Concret, un site de socializare a trimis 50 de cereri de prietenie unor femei – cu un tip dotat cu trasaturi fizice impecabile, dar fara chitara, si altor 50 – acelasi profil,  cu fix aceleasi trasaturi, dar cu o chitara langa tipul in cauza. Rezultatele au fost ca doar 5 femei din 50 au raspuns cererii de prietenie trimise de tipul fara chitara, in timp ce tipului cu chitara i-au raspuns 14 doamne.

 

Exact precum paunii al caror penaj nu prea foloseste la nimic, practic, nici cantatul la un instrument nu ajuta pe nimeni la modul concret sa supravietuiasca (doar daca nu faci o meserie din asta). Insa femeile nu raman indiferente la calitatile melomane ale barbatilor si subconstientul lor lucreaza intens in acest sens. Este foarte posibil ca subconstientul sa primeasca semnale cum ca respectivul mascul are gene mai bune sau ca, pur si simplu, este vorba despre un tip multi-talentat. Studiile de specialitate mai arata ca distanta dintre degetul mare si inelar este mai redusa, semn al prezentei testosteronului in sange. Asadar, s-ar putea ca abilitatile muzicale sa fie asociate cu ideea de barbatie.

 

Citeşte continuarea pe Problemesex.ro

Comentarii Facebook