Anamaria Prodan a recunoscut că este însărcinată

 

Anamaria Prodan a recunoscut că este însărcinată în timpul emisiunii Acces Direct.

 

Anamaria a povestit ca initial nu se astepta sa ramana atat de repede insarcinata, desi atat ea, cat si sotul ei, Laurentiu Reghecampf, isi doreau foarte mult un alt copil. Ana a mai declarat ca amandoi si-ar dori enorm o fetita si ca Laurentiu Jr, alias Bebe -  stie déjà ca in burtica lui mami se afla un bebelus si ca spera sa joace fotbal cu el.

 

Inainte de a ramane insarcinata, Anamaria Prodan a tinut o cura de slabire in urma careia a slabit 10 kg, asa ca vedeta Euforia TV i-a confirmat Simonei Gherghe ca deocamdata nu are nici un fel de pofte si nici nu mananca mai mult decat ar fi cazul.  Nu stie nici ce zodie va fi copilul, dar i se pare ca Sagetatorul (zodia in care este nascuta Anamaria) ar fi singura care conteza.

 

Mai multe detalii despre evolutia sarcinii, despre cum a reactionat Laurentiu Reghecampf la aflarea vestii si despre ce au spus copiii Anei cand au auzit ca vor avea un nou membru in familiei vor fi difuzate in reality show-ul “La placinte inainte”, de la Euforia TV, in fiecare sambata, de la ora 20.00, si duminica in reluare de la aceeasi ora.

Comentarii Facebook