Dan Bittman: ”Am ratat şansa să mă apuc de o altă meserie”. Vedeta a fost la filmările pentru Teatru TV - FOTO

 

Dan Bittman a participat la filmările pentru Teatru TV, mai precis la piesa ”Pijamale”, spectacol care va fi difuzat miercurea aceasta, de la 20.30, la Antena 1. 

 

Nume cunoscute din muzică, teatru, televiziune au venit şi de această dată alături de Mihai Bendeac pentru a susţine ambiţiosul proiect TEATRU TV. Dan Negru, Andreea Berecleanu, Gabriel Cotabiţă, Cornel Ilie, Rodica Popescu Bitănescu, Horia Moculescu, Nicolai Tand, Mirela Boureanu Vaida, Anca Rusu, Stephan Pelger, acestea sunt doar câteva dintre numele cunoscute care au savurat cu zâmbetul pe buze piesa ”Pijamale”, iar miercuri cei de acasă se vor bucura de spumoasa comedie urmărind TEATRU TV. 

 

Între cei prezenţi la înregistrarea TEATRU TV a fost şi îndrăgitul cântăreţ Dan Bittman care a vorbit despre teatru şi bucuria de a fi aproape de actori, dar şi despre despre revenirea vocii sale.

 

Am ratat şansa să mă apuc de o altă meserie, am ratat şansa să mă retrag în plină glorie şi, uite, acum trebuie să o duc până la adânci bătrâneţi. Eu sunt fericit că pot iar să cânt”, a declarat cu umor îndrăgitul cântăreţ cu privire la revenirea vocii sale.

 

Mă bucur de iniţiativa Antenei. E chiar foarte bună. Se vede acest lucru, uite ce răspuns aţi avut. Lumea e aici, sala e plină şi acum se vor bucura şi cei de acasă care nu pot fi în seara aceasta cu noi. Pentru mine e o şcoală, mă uit ca la nişte îngeri la actori şi nu pot decât să-i respect, să-i iubesc şi să învăţ de la ei. Cu cât te lasă să vii mai aproape de ei, cu atât eşti mai fermecat”, a mai spus Dan Bittman.

 

Miercuri, de la 20.30, telespectatorii sunt aşteptaţi să se bucure din nou de o piesă spumoasă, "Pijamale", şi să susţină prin simpla plăcere de a privi TEATRU TV. Din distribuţia spectacolului „Pijamale” fac parte: Mihai Bendeac (Leonard), Adrian Titieni (Georges), Monica Davidescu (Yvonne), Anca Sigartău (Babette), Şerban Pavlu (Jacques), Romeo Pop (Inspectorul Legrande), Alexandra Velniciuc (Claudine). Costume: Stephan Pelger. Scenografie: Bogdan Spătaru. Adaptare a lui Emanuel Pârvu după "Moumou" de Jean DE Letraz. Spectacolul „Pijamale” se află în stagiunea actuală a Teatrului Metropolis.

 

Spectacolele sunt realizate împreună cu Teatrul de Comedie. Regia TV aparţine lui Emanuel Pârvu.

Comentarii Facebook