Cum și-a sărbătorit Dani Oțil nevasta! Au duduit manelele și i-a adus un tort negru: Nu am pomenit să înmormântezi anii din urma! - VIDEO


Gabriela Prisăcariu, soția lui Dani Oțil, a fost sărbătorită, marți seară, la un local select din Herăstrău, patronat de prezentatorul de la ”Neața”. 

Petrecerea a fost ”piperată” cu manele „la greu”.

Gabriela a împlinit 30 de ani, iar vedetele care se prefac că nu suportă manelele, acum au dansat pe rupte. 

Atmosfera a fost întreținută de Luis Gabriel și Mandinga. Ramona Olaru și Cătălin Cazacu, Răzvan Simion și Daliana Răducan, Roxana Ionescu și Tinu Vidaicu s-au aflat printre cheflii. Toți prieteni la cataramă cu prezentatorul și partenera lui, Gabriela Prisăcariu, scrie cancan.ro.

Luis Gabriel a cântat toate manelele cunoscute: ”Toate diamantele” și ”Și iar plouă” au fost două dintre melodiile care i-au înnebunit pe invitați.

Pentru a marca schimbarea prefixului, fotomodelul a optat pentru un tort negru, cu piatră funerară, dorind, astfel, să ”înmormânteze” ultimii 29 de ani. Un nou trend, adoptat inclusiv de vedete internaționale.

Fanii Gabrielei s-au arătat șocați de tortul negru

Fanii soției lui Dani Oțil au spus că sunt șocați de tortul negru și au avertizat-o că poate să îi aducă ghinion.

”Ce oribil , vezi sa nu atragi necazul”, ”Scuze, dar oribil tort! Inteleg gluma si ideea, dar tot e cam creepy”, ”Nu am pomenit să înmormântezi anii din urma!!! Ne-ai șocat!!!”, au fost câteva dintre comentariile primite la postarea Gabrielei cu tortul negru.

Comentarii Facebook