Cum poti rata o prima intalnire


Prima intalnire poate insemna pentru unii un inceput de relatie de durata iar pentru altii un dezastru fara sfarsit.

Iata cateva reguli pentru o prima impresie buna:

1. Ai grija cum te imbraci. Tinuta este foarte importanta pentru o prima impresie. Stabileste cu partenerul/a unde o sa mergeti si imbracate in functie de locul ales.

2. Nu uita de portofel. Daca esti barbat, uitandu-ti portofelul acasa e posibil sa fie si prima si ultima intalnire cu femeia respectiva. Iar, daca esti femeie nu uita de portofel deoarece e posibil sa iti achiti tu consumatia.

3. Uita de telefon. Este nepoliticos ca in timpul intalnirii sa vorbest non-stop la telefon. Incearca sa iti inchizi telefonul iar daca serviciul iti solicita vorbeste doar strictul necesar.

4. Limiteaza-ti vorbirea. Daca vrei sa faci o impresie buna nu incepe sa te lauzi cu masinile tale, cu ce faci sau cu fostele relatii. Pastreaza toate acestea pentru intalniri viitoare.

5. Nu intarzia. Punctualitatea este foarte importanta. Dai dovada de neseriozitate daca intarzii chiar si la prima intalnire.

6. Nu fii nepoliticos. Te certi cu chelnerul pentru ca paharul nu e spalat sau faci comentarii deplasate legate de mancare.

Comentarii Facebook