Miercuri 24 Aprilie

Cum arata divele din Romania, trecute de 40 de ani. Unele arata mai bine ca in tinerete


Unele dintre divele autohtone, trecute de 40 de ani, ajung sa arate mai bine ca in tinerete si ar putea defila fara probleme la prezentari de moda.

Intr-o forma deosebita este cantareata Anca Turcasiu, 41 de ani, care are un trup de invidiat. Ea a renuntat la carne, face sport zilnic si este vegetariana.

 

 

Loredana Groza, 41 de ani, nu tine dieta, dar mananca sanatos si face sport: "Am eliminat din meniu painea, zaharul si carnea, dar si cafeaua, energizantele si alcoolul. In schimb, beau multe ceaiuri de fructe".

 


Mihaela Radulescu, are 43 ani, dar este printre cele mai frumoase femei din Romania. "Pe de o parte, am noroc ca femeile din familia mea au aratat mereu mai tinere decat varsta din buletin. Pe de alta, nu trece nici o zi din viata mea fara sa fac miscare, in orice forma, chiar si mergand pe jos, alert, timp de 30 de minute", a spus Mihaela.



Dana Savuica, la 42 de ani, este mama unei fete de 17 ani si se mentine prin sport.



Romanita Iovan, 47 de ani, nu fumeaza si nu consuma alcool. Ea mananca numa carne alba si face zilnic sport.



Ramona Badescu, 43 de ani, arata ca la 20 de ani, cand "ma consideram grasa si urata, asa ca faceam dus cu lumina stinsa. Acum fac sport si mananc cat mai natural".



Tania Budi, 43 de ani, este aceeasi diva sexy de la inceputul anilor '90, dar face eforturi pentru a se mentine in forma. "In bucataria mea nu mai exista zahar, mezeluri, ulei rafinat, carne de porc, pui sau vita, unt sau smantana", a spus Tania.



Nicola, 43 de ani, a suferit cea mai radicala transformare. Ea a pierdut 10 kilograme, desi nu a tinut o dieta dura, dar a renuntat la grasimi, dulciuri.

 

Comentarii Facebook