Cum arată ACUM partenera lui Tom Cruise din ”Cocktail”. Elisabeth Shue are 50 de ani

 

Elisabeth Shue, partenera lui Tom Cruise din filmul ”Cocktail” (1988), va împlini în acest an 50 de ani. Ea joacă în continuare în box-office -uri americane.

 

Elisabeth Shue a debutat în filmul "Karate Kid" (1984), iar apoi a făcut senzație în rolul din ”Cocktail”. Elisabeth Shue a fost în film fiica unui multimilionar, Richard Mooney, și s-a îndrăgostit de un barman, Brian Flanagan (Tom Cruise) în timpul unei excursii din Jamaica.

 

Eroina a rămas însărcinată cu Flanagan, dar îl zăreşte într-o noapte pe iubitul ei cu o altă femeie şi decide să se despartă de el. După mai multe obstacole, printre care tatăl lui Jordan şi moartea celui mai bun prieten al lui Flanagan, cei doi protagonişti se vor căsători. 

 

Filmul a fost un real succes de box-office și a avut încasări de 171.504.781 dolari, având un buget de 11 milioane dolari.

 

Elisabeth Shue a mai apărut în filmele ”Înapoi în viitor 2” (1989) şi ”Înapoi în viitor 3” (1990). 

 

Cele mai multe aprecieri le-a primit în 1995, când Elisabeth Shue a jucat rolul prostituatei Sera din ”Leaving Las Vegas”, fiind nominalizată la Oscar şi la Globul de Aur. Nicolas Cage a primit Oscarul pentru cel mai bun actor într-un rol principal, pentru rolul din același film.

 

În 2013, Elisabeth Shue va putea fi văzută în filmul ”Behaving Badly”.

 

 

 

Comentarii Facebook