Cu cât este plătită Vulpița pentru a fi umilită la Acces Direct


Vulpița (Veronica Stegaru) este vedetă după ce viața ei a fost pusă pe tapet la Acces Direct, iar emisiunea a devenit lider de audiență timp de trei săptămâni.

Moderatoarea emisiunii, Mirela Vaida, a scris pe Facebook că scopul fiecărei emisiuni este acela de a ține publicul în fața televizorului.

Vulpița a devenit o adevărată vedetă de când a apărut la emisiunea Acces Direct. Ceea ce la început se anunța a fi o simplă poveste de viață a unei tinere care susținea că a fost violată de 3 bărbați s-a transformat rapid într-un serial fără sfârșit, cu un scenariu bine gândit de echipa emisiunii Acces Direct. În momentul în care toată lumea și-a dat seama că Antena 1 profită din plin de naivitatea celor doi soți din Vaslui, în mediul online au apărut diverse critici cu privire la modul în care a început să se desfășoare emisiunea care se laudă că este lider de audiență de atâta timp, scrie presa tabloidă.

Vulpița ar încasa pentru fiecare apariție la Antena 1 o sută de euro pe zi, pentru aparițiile în emisiune, dar și cazare în București.

Veronica Stegaru se mulțumește pe deplin cu remunerația și se simte extrem de fericită cu faptul că a devenit ceea ce și-a dorit mereu: vedetă pe micul ecran.

Amendă record pentru Antena 1 din cauza telenovelei ”Vulpița”, de la Acces Direct

Comentarii Facebook