Cele mai bune 5 sloturi retro (P)

Fără îndoială că temele abordate de către producătorii de soft pentru păcănele acoperă toată aria de interes a jucătorilor. Fie că întâlnim teme din natură, precum Jumanji, cele istorice precum Versailles Gold, era inevitabil că temele retro să nu lipsească. Fie şi pentru simplul fapt că trezesc nostalgii, cele mai bine reprezentate la casinohex.ro  pe acest segment sunt sloturile cu fructe, precum şi cele care îmbina fructele cu îndrăgiţii şeptari.


1.Shining Crown este poate cel mai îndrăgit slot retro, care îmbină armonios fructele cu şeptarii. Întâlneşti aici fructele autohtone, precum pepene verde, prune, cireşe, struguri, dar şi portocale şi lămâi. Într-un mod armonios rulează în acest slot şi clopoţeii aurii în timp ce pictograma şeptarului este cea mai bine plătită din joc. Wildul în acest îndrăgit joc este coroana, care apare pe rola 2, 3 şi 4 a slotului. Înlocuieşte orice altă pictograma din joc, însă surprinde cu adevărat prin funcţia de expansiune pe care o are, ocupând toată rola pe care apare. Este de dorit să „prinzi” la o singură rotire toate cele 3 coroane, astfel încât liniile centrale ale slotului vor devenii toate wild. Câştigurile sunt mari, iar o astfel de combinaţie cu şeptari la capete, duce la un câştig la care o să te gândeşti multă vreme.


2.Dice & Roll pune în evidenţă jocurile cu zaruri care fac casă bună cu fructele , clopoţeii şi şeptarii. Fructele aduc în prim plan melanjul dintre cele autohtone, precum struguri, pepene verde, cireşe şi cele exotice, ca portocala şi lămâia. Toate combinaţiile oferite de acest slot aduc câştiguri frumuşele, însă zarurile sunt vedetele jocului, având totodată funcţia de wild. Ele pot apărea pe rola 1, 3 şi 5 şi atunci când o fac, se extind în dreapta şi în stânga lor. Poziţionarea unui zar pe rola de mijloc a slotului „colorează” toate cele 3 role centrale în wild, astfel încât orice combinaţie o să te premieze substanţial. Însă dacă eşti un norocos al sorţii şi cele 2 zaruri apar pe rola 1 şi 3, atunci ai posibilitatea să obţii un câştig de tip ecran de wilduri, care te va introduce în topul marilor câştigători.


3.Burning Hot este slotul care o să te încânte cu o grafică de calitate. Toate pictogramele jocului rulează pe un fundal de un roşu aprins care o să te captiveze cu siguranţă. Fructele sunt acelea cu care te-ai familiarizat deja, combinaţiile cu struguri, pepene verde, cireşe, prune, lămâi şi portocale aduc în mod constant câştiguri bune. Slotul surprinde însă prin doua scattere distincte. Primul este simbolizat de pictograma dolarului şi poate apărea pe toate rolele jocului. Al doilea scatter este steluţa mov care apare doar pe rola 1, 3 şi 5 şi aduce un premiu fix în credite. Wildul însă „face toţi banii”. Trifoiul cu 4 foi este aducătorul de noroc şi cum are şi funcţia de expansiune, poţi avea parte de un câştig de tip ecran de wilduri.


4.Flaming Hot este cu adevărat un slot „fierbinte”. Fructele s-au „înmulţit”în acest slot, aşa că acum te poţi bucura pe lângă pepene verde şi cireşe şi de mere şi caise. Nu o să duci lipsa portocalelor şi a lămâilor care apar şi ele în acest slot, orice combinaţie în care fructele sunt implicate aducând bani buni. Wildul este simbolul cel mai căutat şi apare pe rola 2, 3 şi 4 a slotului. Ai posibilitatea să obţii pe cele 3 linii centrale ale jocului, pe toată lungimea acestora, numai simboluri wild, astfel încât poţi obţine un câştig impresionant. Ai în plus posibilitatea să dublezi câştigul obţinut şi de asemenea să beneficiezi de un bonus misterios care se activează în mod absolut aleatoriu.


5.Retro Style aduce în prim plan tema maşinilor de epocă care impresionează prin frumuseţea lor. Jocul propune ca simboluri cărţile de joc şi pictograme de maşini de colecţie care sunt bine plătite şi care satisfac toate gusturile iubitorilor de maşini. Colecţionarul bogat şi fumător de pipă este wildul slotului şi apare pe toate rolele jocului. Înlocuieşte toate celelalte simboluri din joc. Scatter-ul este reprezentat de imaginea roţii de rezervă, se asemenea retro, care apare numai pe rola 2, 3 şi 4. Odată apărute, scatterele oferă 15 rotiri gratuite , fiecare câştig obţinut se multiplică cu x3.

Comentarii Facebook