Miercuri 24 Aprilie

CTP îl imită pe Cezar Ouatu: ”Extrage un soi de triluri de bibiloi sugrumat” AUDIO


Jurnalistul Cristian Tudor Popescu , invitat la o emisiune de la postul de rdio Europa FM, l-a făcut praf pe reprezentantul României la Eurovision, Cezar Ouatu, și chiar a cântat un fragment din piesă.

Invitat în emisiunea ”Judecata de Joi”, CTP a vorbit de perioada în care era elev și dorea sp între în corul școlii, iar apoi a discutat și despre reprezentantul României la Eurovision, Cezar Ouatu.

"Dumneata cânţi rău nu pentru că n-ai voce, şi n-ai. Dumneata cânţi rău pentru că n-ai inimă, domnule elev", a povestit Cristian Tudor Popescu că i-a spus profesoara de muzică.

Gazetarul spune că spusele profesoarei i-au venit în minte câd încerca să înţeleagă de ce "i se zbate un ochi şi îi bâţâie capul periodic, de fiecare dată când din televizor se năpusteşte asupra mea un băiat cu barbetă, pe nume Cezar, cu părul erect în caă şi începe să cânte ceva despre mauntin, sky, love, white...după care se încordează în fălci şi extrage de undeva, din zona tiroidei, un soi de triluri de bibiloi sugrumat", a spus acesta, înainte de a începe să îl imite pe Cezar Ouatu.

"Cred că numele de familie al tânărului Cezar, Ouatu, ţine de predestinare. Pare că, într-adevăr, la capătul acestei desfăşurări sonore, ar trebui să rezulte un ou", mai spune editorialistul.

Comentarii Facebook