Cristea o vrea pe Bianca înapoi cu ORICE preţ. Vezi ce a făcut "prinţul" să o recucerească!

 

Adrian Cristea s-a chinuit două săptămâni să o facă pe Bianca să-l bage din nou în seamă în seamă: "O iubesc şi nu vreau să o pierd!".

Cristea a dus muncă de detectiv. Ştiind că Bianca participă la "Dansez pentu tine" şi se antrenează în Buftea, a început să facă filaje prin zonă pentru a da de ea. A pândit-o şI a urmărit-o până a convins-o să stea puţin de vorbă. Acesta a fost doar începutul. A urmat o serie de declaraţii de amor, dedicaţii muzicale şi multe momente în care şi-a pus cenuşă în cap şi i-a jurat că totul va fi bine dacă se întoarce la el. Ba chiar mai mult, Cristea a cerut-o pentru a doua oară în căsătorie pe Bianca, scrie Cancan.

Parţial, strategia lui a funcţionat. De două săptămâni, Bianca şI Cristea se întâlnesc aproape zilnic şI îşi negociază împăcarea. Dacă fotbalistul ştie exact ce vrea, roşcata nu pare încă pregătită să reia relaţia de unde au lăsat-o. Deşi presa i-a dat deja ca împăcaţi, lucrurile nu stau chiar aşa. "Încă nu este vorba despre o împăcare între mine şI Bianca. Ne vedem cât de mult putem, ne e dor unul de altul, ne bucurăm de momentele petrecute împreună şI lăsăm lucrurile să meargă de la sine. O iubesc şI nu vreau să o pierd", a mărturisit Cristea pentru sursa citată.

Comentarii Facebook