Dana Rogoz a venit din luna de miere FOTO

 

Dana Rogoz a revenit din luna de miere din Italia - Veneţia.

Frumoasa blondă s-a căsătorit în 14 iulie cu iubitul ei, regizorul Radu Dragomir, cu care are o relaţie de peste şase ani.

"Aseara (n.r. 31 august) am intrat in tara! Luna de miere s-a incheiat si nu vreau sa ma las sa-mi para rau, pentru ca stiu ca ne asteapta o viata de miere de acum inainte. Eu ma tin de cuvant si continuu traseul nostru in imagini, aici pe blog.

Peisajul Toscanei (cel din ultima poza) e cel care a declansat in noi sindromul “dolce far niente”, ce se manifesta indeosebi prin opriri dese si degustari de vinuri… Minunat, sigur ne vom reintoarce in aceasta regiune a Italiei. Primele poze sunt din Arezzo, iar celelalte din drumul nostru inspre Siena.

Am dormit de multe ori in campinguri in aceasta excursie (in unele exista toate facilitatile, inclusiv restaurant, piscina si supermarket), dar si in afara lor, acolo unde peisajele ne-au oprit in loc. Asa s-a intamplat de exemplu langa lacul Garda (unde am campat undeva la 1500 m altitudine, in Crero), dar si de cateva ori in Toscana. Rulota are autonomie pentru trei zile si atunci nu esti nevoit sa cauti mereu un camping in care sa tragi pe timpul noptii. In plus, camparile acestea departe de restul lumii sunt mai romantice", a scris Dana pe blogul ei.

 

 

Comentarii Facebook