Miercuri 8 Februarie

Lucruri pe care un bărbat îşi doreşte să le audă de la tine în pat

 

Pentru bărbaţi este foarte important atunci când sunt în pat cu femeia dorită, această să-i lase fără cuvinte şi să vină cu ceva nou, sexy.

De aceea este foarte important să le spui exact ce gândeşti, ce îţi place sau ce nu-ţi place. De asemenea şoptitul numelui, încet şi tandru este unul dintre lucrurile importante pentru ei, scrie Cancan

Şopteşte-i numele

Sopteste-i tandru numele, punctat de câteva gemete insinuante, în timp ce te topesti de placere în bratele lui. Va sti ca e singurul care-ti poate oferi astfel de momente si ca în acele clipe esti cu totul a lui.


Spune-i CE îti place

Sunteti doar voi, împartind pasiunea si intimitatea unei nopti - de ce nu i-ai spune (si face) tot ce-ti trece prin minte? Acum e momentul sa dai frâu liber fanteziilor! Cere-i sa-ti rupa lenjeria, sa te muste de gât, sa te traga de par sau spune-i ca vrei sa fii deasupra si sa îl înnebunesti... Uita-te în ochii lui când îi ceri orice din visele tale erotice, fara sa râzi sau sa te simti stânjenita. Nimic din ce ai spune nu-l va soca sau stânjeni în culmea pasiunii, asa ca poti fi tu însati, fara retineri. Daca te ajuta, exerseaza în fata oglinzii într-o zi oarecare: pastreaza-ti o expresie serioasa si un început de zâmbet insinuant, imagineaza-ti ca-l privesti direct în ochi si-i spui: "Vreau sa..." - aici completezi cu fragmente de fantezie!

Citeşte mai multe AICI

Comentarii Facebook