Lucruri pe care un bărbat îşi doreşte să le audă de la tine în pat

 

Pentru bărbaţi este foarte important atunci când sunt în pat cu femeia dorită, această să-i lase fără cuvinte şi să vină cu ceva nou, sexy.

De aceea este foarte important să le spui exact ce gândeşti, ce îţi place sau ce nu-ţi place. De asemenea şoptitul numelui, încet şi tandru este unul dintre lucrurile importante pentru ei, scrie Cancan

Şopteşte-i numele

Sopteste-i tandru numele, punctat de câteva gemete insinuante, în timp ce te topesti de placere în bratele lui. Va sti ca e singurul care-ti poate oferi astfel de momente si ca în acele clipe esti cu totul a lui.


Spune-i CE îti place

Sunteti doar voi, împartind pasiunea si intimitatea unei nopti - de ce nu i-ai spune (si face) tot ce-ti trece prin minte? Acum e momentul sa dai frâu liber fanteziilor! Cere-i sa-ti rupa lenjeria, sa te muste de gât, sa te traga de par sau spune-i ca vrei sa fii deasupra si sa îl înnebunesti... Uita-te în ochii lui când îi ceri orice din visele tale erotice, fara sa râzi sau sa te simti stânjenita. Nimic din ce ai spune nu-l va soca sau stânjeni în culmea pasiunii, asa ca poti fi tu însati, fara retineri. Daca te ajuta, exerseaza în fata oglinzii într-o zi oarecare: pastreaza-ti o expresie serioasa si un început de zâmbet insinuant, imagineaza-ti ca-l privesti direct în ochi si-i spui: "Vreau sa..." - aici completezi cu fragmente de fantezie!

Citeşte mai multe AICI

Comentarii Facebook