Copia filmului "Stapanul Inelelor" a costat 28.000 de euro si a fost vazuta deja de 500.000 de persoane - Vezi trailer

Copia filmului "Stapanul Inelelor" nu a fost facuta cu sute de milioane de dolari si nici nu a beneficiat de efectele speciale, care au facut din original o capodopera a genului.

Pelicula a fost insufletita de o actrita amatoare ce este indragostita de filmul lui Peter Jackson. Kate Madison a scris, produs si regizat pelicula, a carei actiune se petrece inainte de cea din trilogia "Stapanul Inelelor".

Ea a strans suma de 19.000 de dolari din donatii si a pus si ea din economii inca 9.000. Nu putea sa faca nimic, insa, fara ajutorul altor admiratori ai romanului lui JRR Tolkien, care au sarit sa o sprijine. Este vorba de 400 de actori si membri ai echipei de filmare, care au lucrat atat cat a trebuit, dar pe gratis.

Filmarile la "Born of Hope" au inceput la jumatatea anului 2008 si s-au terminat un an mai tarziu. Locurile de filmare au fost alese cu grija pentru ca atat costurile sa fie cat mai mici, dar si locurile sa fie expresive. Astfel, s-a filmat in Anglia in padurile din Epping, Essex, West Stow su Suffolk.

"Born of Hope" are la baza doua paragrafe din prefata cartiii lui JRR Tolkien, care mentioneaza pe scurt cateva din aventurile lui Arathorn si Gilraen, parintii lui Aragorn, unul dintre eroii trilogiei "Stapanul inelelor". Folosindu-se de acestea, Kate Madison a brodat o aventura ce a prins la public, 500.000 de oameni l-au vizionat deja pe internet.

Comentarii Facebook