„Contesa Digitală” le dă o lecție haterilor. Morodan nu-i blochează: „Cel mai simpatic lucru din viața asta e să frustrezi oamenii care au două clase”


Influencerița Ana Morodan, cunoscută și sub numele de „contesă digitală” a vorbit în cadrul emisiunii Xtra Night Show, de la Antena 1, despre cum reușește să facă față valului de ură de pe Social Media. Contesa Digitală pare să fi găsit rețeta perfectă pentru răzbunare. În timp ce multe vedete preferă să blocheze utilizatorii care spun lucruri urâte la adresa lor, Morodan nu face acest lucru. 

Influencerița a găsit o altă metodă ca să-și enerveze fanii. Îi ține aproape și departe în același timp. La Xtra Night Show, aceasta a ținut să precizeze că niciodată nu citește comentariile pe care le primește, ci restricționează imediat accesul celor care o jignesc.

Nu citesc comentarii despre mine, dacă îmi scrie unul pe Instagram îi dau restrict. Nu îi dau block, îi dau restrict ca să fie frustrat că nu mai poate comenta. Cel mai simpatic lucru din viața asta e să frustrezi oamenii care au două clase”, a spus Ana Morodan la Antena Stars.

Contesa Digitală spune că nu este afectată dacă haterii vorbesc despre ea, însă se enervează mai mult când aceștia spun lucruri urâte despre oamenii din anturajul său.

Când zic de mine lucruri nu mă deranjează, dar când vorbesc despre oamenii din jurul meu, nu. Eu sunt un om care face orice pentru prietenii lui”, a precizat Morodan.

Comentarii Facebook