Conjuncția Soare-Jupiter, 11 aprilie 2023: Este cea mai norocoasă zi din an pentru câteva zodii, Jupiter este considerată planeta fericirii și bogăției


Conjuncția dintre Jupiter și Soare este un fenomen astrologic care apare atunci când planeta Jupiter și Soarele sunt în același semn astrologic. În mod tradițional, în astrologie această zi este cunoscută ca o zi norocoasă.

Jupiter este considerată planeta fericirii și bogăției, în timp ce Soarele reprezintă energia vieții noastre. Astrologic vorbind, conjuncția dintre Jupiter și Soare poate aduce schimbări pozitive și oportunități de creștere și dezvoltare personală. Dacă am fost nemulțumiți sau neîmpliniți într-un anumit domeniu al vieții noastre, această întâlnire între Jupiter și Soare poate ajuta la dezvăluirea a ceea ce trebuie rezolvat. Aspectul poate servi drept o oportunitate pentru schimbare și progres.

Când Jupiter și Soarele se aliniază, se formează un aspect numit conjuncție, ceea ce înseamnă că cele două corpuri planetare de pe cer par să fie împreună. Jupiter și Soarele sunt deja puternice în mod individual în astrologie, dar atunci când se aliniază, pot aduce o energie și o influență deosebită vieților noastre. Jupiter este planeta expansiunii, care ne încurajează să ne extindem și să ne creștem cunoștințele, experiența și posibilitățile. Soarele, dar reprezintă miezul nostru interior, esența și identitatea noastră.

Gemeni

De multe ori, așa cum ți se va întâmpla marți, lucrurile se complică pentru că uneori îți place să urmezi calea cea mai dificilă sau să faci o schimbare mare când deja părea că mergi în direcția bună. Deși planetele îți transmit cele mai bune influențe ale lor, nimic nu se poate face fără colaborarea ta, iar marți vei avea o zi deosebită. 

Acesta este un moment ideal pentru tine să lupți pentru visele tale și, în special, luna aprilie îți rezervă surprize foarte plăcute în legătură cu munca, finanțele sau alte chestiuni banale. Este momentul ideal pentru a lupta și a lua tot felul de inițiative, norocul va fi cu tine și vei avea parte de câștiguri financiare fabuloase.

Fecioară

Timp bun pentru chestiuni legate de bani și bunuri materiale. În aceste zile veți avea vești bune despre situația dumneavoastră financiară și ar putea fi rezolvată o problemă importantă legată de aceasta. Este un moment bun pentru toate inițiativele legate de finanțe.

Profită de tot ce poți săptămâna aceasta pentru că influențele planetare sunt imbatabile, mai ales pentru tine. Nu lăsa fluctuațiile tale emoționale să te abată de la obiectivele tale și apoi încearcă să te întorci la ele când totul este mai dificil și oportunitățile au fost pierdute. Vei avea o mare bucurie.

Berbec

Aceasta este o zi deosebit de favorabilă datorită dominației depline a lui Jupiter, așa că nu lăsați totul să vi se întunece pentru câteva momente de nervi și tensiune, motivate de mici eșecuri, și care vor fi complet temporare. Nu pierde acest moment grozav din cauza ușoarelor turbulențe.

Fii atent la invidie, marți ar trebui să te uiți în spate pentru că succesele și bucuriile tale i-ar putea activa pe dușmani. Dacă treci acum printr-un moment excelent sau te simți foarte fericit, asigură-te că cei din jur să nu-l observe prea mult. 

Comentarii Facebook