Cine sunt cei mai geloși oameni, conform Zodiacului. Care sunt primele 3 zodii, considerate cele mai geloase?


Chiar dacă fiecare om este unic, Zodiacul dezvăluie o multitudine de similitudini între persoanele care împart aceleași zodii.

Semnele de Apa: Racul, Scorpionul și Peștii

Semnele de apă sunt considerate cele mai geloase, nativii acestor zodii sunt predispuși la atacuri de gelozie.

Racii și Scorpionii sunt percepuți ca fiind persoane introvertite, secretoase, care nu-și manifestă trăirile, însă izbucnesc atunci când apropiații lor se așteaptă mai puțin. Pentru stabilitatea lor emoțională este nevoie de asigurări și reasigurări cu privire la sentimentele partenerului de cuplu.

Peștii, în schimb, deși sunt recunoscuți ca fiind foarte geloși, sunt totodată și iertători.

Semnele de Foc: Berbecul, Leul, Sagetatorul

La polul opus în ceea ce privește gelozia sunt semnele de Foc. Au încredere prea mare în ele pentru a se indoi de sentimentele partenerului.

Săgetătorul se situează pe ultimul loc în clasamentul geloziei. El respectă independența și spațiul intim al partenerului de cuplu. Este de remarcat, însă, faptul că atunci când sunt înșelați, nu mai este cale de întoarcere și de iertare.

Leii si Berbecii sunt puțin mai geloși decât Săgetătorii, linsa și ei apreciază onestitatea și sinceritatea într-o relație. Asemenea cazului anterior, o infidelitate înseamnă sfârșitul relației pentru ambii nativi.

Semnele de Pamant: Taurul, Fecioara, Capricornul

Semnele de Pamant sunt mai degrabă geloase pe posesiuni decât pe sentimente.

Taurii, de exemplu, sunt considerați ca fiind foarte fideli, însă acestor nativi nu le place ca altcineva să le atingă lucrurile pe care le dețin.

Fecioarele și Capricornii sunt mai suspicioși decât Taurii, la nivel emoțional. Ei speră să primească din partea partenerilor de cuplu măcar același suport pe care îl oferă ei. Nativii acestor zodii nu iartă niciodată dacă sunt înșelați.

Semnele de Aer: Gemenii, Balanța, Vărsătorul

Semnele de Aer nu sunt interesate de gelozie. Insecuritățile lor se situează la nivel intelectual și mai puțin la nivel sentimental.

Gemenii sunt relaxați și calmi, indiferenți la sentimentele de gelozie. Ei sunt foarte independenți și nu au nevoie de explicațiile partenerului de cuplu.

Balanțele sunt foarte sociabile și nu sunt foarte geloase. Acești nativi se consideră mult prea seducători pentru a-și face griji că nu își pot găsi un „înlocuitor”.

Vărsătorii sunt de-a dreptul indiferenți și nu suportă certurile. Nu le place să ofere, dar nici să primească explicații în legătură cu acțiunile lor sau ale partenerului.

Comentarii Facebook