Miercuri 25 Mai

Duet inedit: Condoleezza Rice, fostul secretar de stat SUA, a acompaniat-o pe Aretha Franklin - VIDEO

Fostul secretar de stat al SUA s-a remarcat printr-o virtuozitate deosebita in cadrul unui concert caritabil desfasurat aseara la Philadelphia.

 

Mai intai fosta diplomata a acompaniat-o pe Aretha Franklin, regina muzicii soul, pe durata a doua melodii de pe noul album "A woman Falling out of love". Apoi a interpretat un solo care a fost recompensat cu aplauze puternice de catre participanti.

 

Condoleezza a aratat o cu totul alta imagine decat cea de mana forte cu o vointa de nezdruncinat pe care si-o construise in anii de lupta contra Al Queda ai de negocieri dure in Orientul Mijlociu. De altfel, in aparitiile sale si-a capatat deja numele de scena "Condi", mult mai prietenos.

 

Concertul a fost un eveniment deosebit si prin prisma faptului ca Rice este o fidela membra a partidului Republican in timp ce Aretha Franklin este o simpatizanta infocata a democratilor, motiv pentru care a si cantat la inaugurarea presedintelui Barack Obama.

 

Un bilet a costat intre 24 si 95 de dolari iar sumele adunate (aproape 600 000 de dolari) se vor folosi la educarea copiilor cu situatie materiala precara din oras.

 

 

 

 

Comentarii Facebook