Luni 6 Februarie

Concert Roxette la Cluj in 19 iulie! Cat costa biletele, cand se pun in vanzare si alte detalii


Concertul trupei Roxette a fost perfectat in baza unui contract semnat cu firma EMAGIC Bucuresti, iar din 23 februarie vor fi puse in vanzare si biletele, anunta conducerea SC Cluj Arena SA.

La show -ul din 19 iulie sunt asteptate 40 de mii de persoane, cateva mii din strainatate. "Pretul mediu al unui bilet va fi la 80 de lei, dar ar urma sa fie puse in vanzare si bilete cu 60 de lei. Mizam pe un public din Ardeal, dar si din Ungaria, Austria sau Germania. Estimarile noastre ne arata ca daca vin circa 5.000 de oameni si lasa in Cluj cate 200 de euro, Clujul ar urma sa castige in total un milion de euro pe orizontala. Aici ma refer la masa, cazare si distractie", a spus Radu Ratiu, directorul Cluj Arena SA.

La concertul din 9 octombrie 2011, sustinut de trupa Scorpions pe Cluj Arena, hotelurile si pensiunile au fost pline pe o raza de 40 de kilometri in jurul orasului. "Estimarea privind publicul din strainatate s-a facut folosindu-se informatiile adunate la concertul Scorpions, din luna octombrie 2011. Am avut peste 5.000 de turisti straini si toate unitatile de cazare erau ocupate pe o raza de 40 de kilometri. Speram si acum sa vin oameni multi din Ungaria, Austria si Germania, pentru ca orasul are de castigat. Mizam in specil pe orasele cu care Clujul este legat direct prin zboruri", a mai spus Ratiu.
 
Cluj Arena va incasa de pe urma concertului suma de 37.200 de euro din chirie, iar organizatorii vor achita contravaloarea energiei electrice consumate.

Pentru protejarea gazonului va fi aplicat un strat protector cu sistem "portafloor", iar pentru protejarea suprafetei de tartan se va aplica un sistem de protectie cu placi de cauciuc "heavy duty".

"Aceste sisteme de protectie sunt folosite pe stadioanele din vestul Europei. Trebuie sa securizam si sa protejam suprafata de joc, dar sa oferim si cele mai bune conditii pentru spectatori. Suntem in negocieri si pentru aducerea altor doua mari concerte la Cluj, pana la finele acestui an", a mai declarat presedintele consiliului de administratie al SC Cluj Arena SA, Radu Ratiu.

Biletele la concertul Roxette vor fi puse in vanzare din aceasta saptamana, anunta conducerea SC Cluj Arena SA, urmand sa fie disponibile prin reteaua mytickets.ro.

Pana acum se stie ca in deschiderea concertului trupei Roxette vor canta doua formatii de muzica pop cu influente rock, cu un stil apropiat de cel al suedezilor. Impresarul Roxette va alege formatiile dintr-o lista prezentata de organizatori.

Comentarii Facebook