Duminica 4 Decembrie

Concert Lenny Kravitz la Cluj, în 2019. Cât costă bilete

 

Biletele pentru concertul Lenny Kravitz din Cluj-Napoca se pun în vânzare pe data de 19 septembrie, miercuri, ora 12:00.

 

Prețul biletelor începe de la 275 de lei. 

 

Teren / Standing - 315 lei + taxe - pret final 350 lei

Categoria 1 - 490,5 lei + taxe - pret final 545 lei

Categoria 2 - 346,5 lei + taxe - pret final 385 lei

Categoria 3 - 283,5 lei + taxe - pret final 315 lei

Categoria 4 - 247,5 lei + taxe - pret final 275 lei

 

Biletele se găsesc pe www.iabilet.ro si lennykravitz.emagic.ro.

 

Concertul din Cluj-Napoca face parte din segmentul european al turneului mondial Raise Vibrationce va începe pe 26 aprilie 2019. Turneul cuprinde reprezentații în 16 țări de pe continent, printre care Franța, Germania, Belgia, Italia, Finlanda, Danemarca, Polonia, Slovenia, Bulgaria și, bineințeles, România. 

 

Turneul promovează noul album Lenny Kravitz, lansat chiar pe 7 septembrie, Raise Vibration. Cel de-al 11-lea album al artistului subliniază sinergia mai multor genuri muzicale precum rock ‘n’ roll, funk, blues și soul. Cu un sunet proaspăt, actual, tineresc și îmbogățit de cele trei decenii de muzică, Raise Vibrationdevine un moment de renaștere creativă și reprezintă o realizare curajoasă, vie și ingenioasă demnă de măiestria și spiritul rebel ale lui Lenny Kravitz.

 

Una din piesele deja lansate de pe noul album, ”It’s Enough”, s-a remarcat cauna din cele mai puternice compoziții ale artistului, aceasta fiind o reflectare critică asupra problemelor cu care se confruntă omenirea la nivel global. Cel de-al doilea single, ”Low”, pornește cu un sunet funky peste care se adaugă trompete, corzi și numeroase voci, unele inspirate de Michael Jackson. 

 

Considerat unul dintre cei mai proemineți muzicieni ai timpurilor noastre, Lenny Kravitz a depășit barierele impuse de gen muzical, stil, rasă și statut social pe parcursul celor 20 de ani de carieră muzicală. Scriitor, producător, vocalist și virtuoz al numeroase instrumente muzicale, Lenny Kravitz a fost desemnat câștigător al Premiului Grammy pentru categoria ”Best Male Rock Vocal Performance” 4 ani consecutivi, deținând chiar recordul pentru categorie.  Pe lângă cele 10 albume ale sale care s-au vândut în mai mult de 38 de milioane de exemplare, artistul multitalentat a făcut trecerea și către industria cinematografică, cu roluri în filme precum ”The Hunger Games: Catching Fire”, ”Precious” si „The Butler”.

Comentarii Facebook