Concerte Iris si Compact, focuri de artificii si discotecă în aer liber în week-end la Zilele Comunei Baciu- Vezi PROGRAMUL

 

Clujenii care vor merge in comuna Baciu in acest week-end vor avea parte de distractie pe cinste. Organizatorii au pregatit pentru doua zile un program care nu le va permite nici adultilor, dar nici copiilor sa se plictiseasca. 

 

In acest sfirsit de saptamina (19-20 iulie) va avea loc a doua editie a Zilelor Comunei Baciu. Organizatorii s-au pregatit in mod special cu un program dedicat locuitorilor din comuna limitrofa municipiului Cluj Napoca. Spectacole diverse, muzica de calitate, invitati de marca din tara si strainatate vor incerca sa faca aceasta a doua editie una de neuitat, mai ales dupa ce stacheta a fost ridicata sus la prima editie.

 

Simbata, de la ora 10,00, manifestarile vor debuta cu evenimente pentru copii. Proaspat receptionata scoala din comuna Baciu isi va deschide portile pentru competitii sportive, cum ar fi de tenis de masa sau sah. 

 

De la ora 17,15 pe stadionul din Baciu (la iesirea spre Zalau) va avea loc Deschiderea Oficiala si primirea invitatilor. Apoi vor urma, in cascada, concerte, parada modei, magie si iluzionism cu Belloni, totul culminind cu focuri de artificii si discoteca in aer liber. Intre artistii primei zile ii amintim pe Mike Zetter, Marina. Icar, Annya si inegalabilii IRIS. Dupa traditionalele focuri de artificii de la miezul noptii, va urma o discoteca in aer liber pina la 2,30.

Duminica, ziua a doua a evenimentului, va fi dedicata folclorului. Ansamblurile “Traditii Somesene”, “Cununa Somesana”, “Poenita”, “Ardealul” dar si interpretii Adrian Socaciu, Carmen Ioana Serban, Mihaela Grindean, Sergiu Sotelecan, Fratii Zegrean, Diana Gribincea si Raluca Dargau vor incinta cu siguranta publicul adunat la Zilele Comunei Baciu.

 

Seara se va incheia cu 2 recitaluri extraordinare: Beatrice es Nagy Fero din Ungaria si Compact din Romania. Finalul evenimentului va avea loc in jurul orei 22,00 cu lansarea lampioanelor.

 

“Am incercat pentru aceasta a doua editie a Zilelor Comunei Baciu sa ne pliem pe gustul locuitorilor comunei noastre si sa le oferim tuturor buna dispozitie. Avem muzica usoara diversa, in romana si maghiara, intocmai asa cum este si comuna noastra multiculturala dar cu armonie si buna intelegere. Vom incerca sa prezentam celor care ne vor vizita in aceste zile citeva dintre traditiile noastre autentice si specific comunei Baciu. N-am fi reusit sa organizam toate acestea fara aportul comunitatii economice din comuna Baciu fara ajutorul sporsorilor intre care tin sa le multumesc in mod deosebit celor de la : Sun Garden Golf & Spa Resort, Napolact, Prodvinalco, URSUS, Neon Lighting ”, a declarat Ioan Florin Muresan, primar si organizator principal al evenimentului.

 

Comentarii Facebook