Bob Dylan va canta in Romania

 

Concertul va avea loc in 2 iunie 2010 la Bucuresti, intr-o locatie care va fi anuntata ulterior.

 

Site-ul oficial al artistului anunta ca evenimentul din Romania va fi primul dintr-o serie de concerte in Europa de Est, care va mai include Sofia, Skopje, Belgrad, Zagreb, Bratislava , Praga si Ljubljana.

 

Bob Dylan, nascut in 24 mai 1941 la Duluth, Minnesota ca Robert Allen Zimmerman, este cunoscut ca si cantaret, compozitor, muzician si poet. Cele mai cunoscute piese ale sale , cantecele "Blowin' in the wind" si "The times they are a changin" au fost lansate in anii 60 ca un protest la adresa razboaielor si a incalcarii drepturilor cetatenilor.

 

Bob Dylan canta la chitara , muzicuta si orga electronica. Cel mai recent album al sau se numeste "Modern Times" si a fost lansat in 2006.

 

Artistul este laureat al mai multor premii internationale, ultima recunoastere notabila fiind "Medalia pentru arta si umanism" inmanata in urma cu cateva zile de presedintele Barack Obama. De asemenea, in urma cu doua luni revista Newsweek a plasat albumul lui Dylan " Love and Theft" pe locul al doilea in topul celor mai bune albume din ultimii 10 ani.

 

Comentarii Facebook