Dupa ce a impresionat Germania, romanca Petruta Kupper este nominalizata acum la premiile Echo - VIDEO

 

Petruta Kupper va urca pe scena alaturi de nume grele ale show business - ului mondial: Beyonce, Eminem si Whitney Huston. Tanara de 28 de ani a impresionat Germania anul trecut la concursul Supertalent.

 

Petruta este nominalizata la categoria "cel mai bun debut national", datorita faptului ca s-a clasat pe locul trei in final concursului Supertalent, de anul trecut din Germania. Ea a cantat la nai si a reusit sa se remarce intre alti 37.000 de artisti din tari precum Olanda, Germania sau Marea Britanie. 

 

Desi locuieste numai de un an in Germania, tanara vorbeste deja fluent limba. Petruta a lansat si un album, "Pantraume", care a inregistrat vanzari impresionante. Tanara vrea acum sa castige suficienti bani pentru a-si ajuta sora care sufera de schizofrenie si traieste inca in Romania.

 

Pe langa vedetele mentionate, la gala Premiilor Echo din 4 martie va fi prezenta si Lady Gaga, cea care are nele mai multe nominalizari, incepand cu categoria "Hitul anului" si terminand cu premiul pentru cel mai bun artist rock/pop.

 

Comentarii Facebook