Concert Andrea Bocelli la Cluj. Pe scenă va urca și Gheorghe Zamfir într-un ”Duet al Zeilor”

 

Tenorul Andrea Bocelli va susține două concerte memorabile la București și Cluj-Napoca, având și invitați pe măsură.

 

Pe lângă toți artiștii consacrați, anuntați deja, organizatorii ne mai oferă un motiv de bucurie, un pretext în plus pentru a participa la concertul Andrea Bocelli: prezența maestrului Gheorghe Zamfir alături de îndrăgitul tenor. Cei doi vor avea un duet memorabil, un duet al zeilor: unul al naiului, celălalt al vocii.

 

Gheorghe Zamfir, cunoscut în întreaga lume ca și ”Regele Naiului”, singurul artist european, care a câștigat două discuri de aur în SUA și singurul artist român, care a primit discul de aur în Ungaria, se alătură galeriei de invitați de prestigiu și va fi prezent atât pe 22 Iunie la București, cât și pe 25 Iunie la Cluj-Napoca, pentru a încânta miile de spectatori care și-au anunțat deja prezența.

 

Este o bucurie pentru mine să urc pe scenă alături de marele tenor Andrea Bocelli. Naiul este viața, este sufletul meu. Întreaga mea existență trece prin fiecare sunet al acestui instrument atât de vechi, dar atât de actual prin sunetele lui. Sufletul poporului român se află în naiul meu. Și de aceea, sunt de-a dreptul fericit că eu, noi, vom fi prezenți alături de un artist atât de important. Este o nouă recunoaștere a artei românești, este o mândrie de care trebuie să ne bucurăm cu toții. Vă aștept cu mare drag, atât la București, cât și în Cluj, să aplaudăm cu tot sufletul o artă, care nu va muri niciodată: muzica. Cântată, suflată, povestită. Cu toții vom fi acolo să ne bucurăm, să vă bucurăm!”, a declarat maestrul Gheorghe Zamfir.

 

Artist de geniu, neîntrecut maestru al naiului, românul Gheorghe Zamfir va urca pe scenă alături de Andrea Bocelli și ceilalți invitați de prestigiu precum Andrea Griminelli, Ilaria Della Bidia și Elisa Balbo, pentru a bucura spectatorii, pentru a le oferi momente unice.

 

Andrea Bocelli și invitații săi vor fi acompaniați pe scenă și de artiști ai Orchestrei și Corului Operei Naționale București și de cei ai Orchestrei și Corului Operei Naționale din Cluj-Napoca, peste 70 de instrumentiști și 60 de coriști, oameni cu o experiență impresionantă, oameni ce trăiesc pentru a dărui bucurie și trăiri cu adevărat spectaculoase prin fiecare sunet, prin fiecare notă.

 

Vă așteptăm pe 22 Iunie în Piața Constituției din București și pe 25 Iunie la Cluj Arena din Cluj-Napoca pentru un spectacol de neuitat. Pentru o experiența grandioasă, pentru sunete venite din Rai”, a declarat maestrul Andrea Bocelli.

 

Biletele pot fi achiziționate online pe www.eventim.ro și în format fizic din magazinele și librăriile partenere: Germanos, Orange, Vodafone, Domo, librăriile Cărturești și Humanitas, benzinăriile OMV și supermarket-urile Carrefour.

Comentarii Facebook