Comedy Cluj a pornit la drum. Cinefilii vor fi răsfățați cu 130 de filme - VIDEO

 

Cea de-a patra ediție a Festivalului Internațional de Film Comedy Cluj a început vineri seara la Cinematograful ”Florin Piersic”. Primul film proiectat a fost ”Oricum te iubesc”, o producție daneză cu Pierce Brosnan în rolul principal. 

 

Suntem la deschiderea celei de-a patra ediții. Avem un festival în acest an mai mare, care își continuă trendul ascendent, crește foarte frumos. Avem 130 de filme. Avem o serie de evenimente conexe, noi în cadrul festivalului. Este vorba de piesele de teatru ”Absolut” cu Marcel Iureș care se va juca duminică, 14 octombrie, cu casa închisă, pe scena Teatrului National. De asemenea, mai avem un spectacol itinerant de teatru care se va juca în tramvai, sâmbătă, 19 octombrie. Va fi o ediție foarte bogată cu un premiu de excelență acordat marelui actor Horațiu Mălăiele. De asemenea, o noapte a spoturilor publicitare cu un program realizat special pentru festival”, a declarat Horațiu Dan, directorul Festivalului Internațiional Comedy Cluj. 

 

Cele peste 130 de filme vor rula în cele zece zile de festival în cinci locații: Cinema ”Florin Piersic”, Cinematograful Victoria, Casa Tiff Sala Mare, Casa Tranzit și la Klausemburg Cafe.

 

COMEDY CLUJ: PROGRAM 13 - 14 octombrie

Comentarii Facebook