U Cluj arde, iar Anamaria Prodan se răsfață la Milano. Va merge în SUA să își mai cumpere o casă de vacanță - FOTO

 

Anamaria Prodan a anunțat că va cumpăra U Cluj, dar între timp a petrecut o vacanță fabuloasă la Milano alături de soţul ei, Laurenţiu Reghecampf.

 

Reghe a fost cel care a pus la cale minivacanța, pentru a-și surprinde soția, Anamaria Prodan, și pentru a o face să uite de toate necazurile.

 

Cei doi au făcut shopping și au vizitat mai multe orașe. Reghe va reveni în România, iar Anamaria Prodan va pleca direct în Statele Unite, la sora ei, pentru a-şi mai achiziţiona o casă de vacanţă, scrie Libertatea.ro.

 

Vacanţa pe care mi-a oferit-o Reghe a fost binevenită. Eram foarte stresată de tot ce s-a întâmplat cu fosta soţie a lui Reghe, care a venit să facă scandal în presă, deoarece a pierdut toţi banii şi acum nu mai are din ce să se întreţină, ea şi copilul. Ar fi bine să-şi vadă de viaţa ei şi să ne lase în pace. Noi oricum ne iubim foarte mult şi nu o să ne stea ea în cale. După această vacanţă voi pleca doar eu în America la sora mea. I-am cumpărat două valize mari de haine din Italia şi merg acolo să mai cumpăr o casă de vacanţă. Eu mai am deja una”, a spus Anamaria.

Comentarii Facebook