Sambata 26 Octombrie

Clujul, micul New York sau cosmopolitul Dubai? Imagini spectaculoase filmate din dronă cu Clujul, așa cum nu l-ai văzut niciodată-VIDEO SENZAȚIONAL


Calea Florești din Cluj-Napoca poate fi și fascinantă, nu doar enervant de aglomerată! Ai putea crede chiar că avem și noduri complicate de autostrăzi

Dacă nu crezi, atunci înseamnă că nu ai vazut acest video, filmat cu drona care prezintă imagini spectaculoase, capturate noaptea și dezvăluie o stradă modernă cu clădiri spectaculoase, într-o localitate comparabilă cu metropole de renume, precum New York și Dubai. Ai putea crede chiar că avem și noduri sofisticate de autostrăzi :).

Blocul turn de 25 de etaje, pare incredibil de frumos noaptea, filmat de sus. Nu seamănă deloc cu ceea ce vedeți în timpul zilei. Aproape că ai putea crede că este un zgârie-nori din Dubai sau New York.

Drona a surprins panorame impresionante și unghiuri spectaculoase ale localității pe timp de noapte. Lumini strălucitoare, clădiri moderne și o atmosferă urbană efervescentă,  toate acestea fac din Cluj-Napoca, culmea chiar pe drumul cel mai aglomerat din țară Cluj-Florești, un oraș demn de marile scene mondiale.

Videoclipul nocturn al Clujului ne amintește că frumusețea și modernitatea pot fi găsite chiar și în cele mai neașteptate locuri, comparându-l pe bună dreptate cu orașe ca New York sau Dubai.

Dacă faci zilnic drumul între Cluj și Florești, cu siguranță, nu ai văzut niciodată în felul ăsta Calea Florești și s-ar putea să nici nu o recunoști pe alocuri, atât de diferite par imaginile filmate noaptea, de la înălțime. 

cluj calea floresti 2.png


cluj calea floresti 3.png


Comentarii Facebook