Sambata 26 Octombrie

Ioana Grama face dezvăluiri incendiare! Își dorește să devină mamă pentru a doua oară: „Nu am pretenții, sănătoși să fie”


Ioana Grama, una dintre cele mai cunoscute și apreciate influencerițe din România, a făcut dezvăluiri incendiare, declarând că vrea să devină mamă pentru a doua oară.

Influencerița clujeancă este o mamă devotată, încearcă să-și dedice timpul cât mai mult fiicei sale și ar face orice pentru fericirea acesteia. Mai mult, Ioana Grama este foarte familistă, iar cei dragi au întotdeauna prioritate înainte de orice. 

Rolul de mamă o împlinește foarte mult pe Ioana Grama, motiv pentru care a declarat că își dorește să devină mămică pentru a doua oară, afirmând că iubirea pe care o resimte din partea Ayanei este unică și că nimic nu se compară cu asta. 

Având în vedere că primul său copil este fetiță, influencerița a spus că acum și-ar dori un băiat, însă nu pune accent pe asta. Tot ce își dorește este să fie sănătos. 

Da, 100%, nu există. Ce dă domnul. Băiețel ar fi ideal, să am un băiat și o fată, dar nu am pretenții, sănătoși să fie. Mamă de văzut m-am văzut. Eu am crezut că o să am băiat, pentru că eu sunt destul de băiețoasă”, a declarat Ioana Grama, la Știrile Antena Stars.

Comentarii Facebook