Clujenii, cetățeni inventivi, a apărut brandul de parfumuri „PATÁ RÂT”: „Cu esență de rahat și aromă de lipsă de respect pentru cetățeni” - FOTO


Clujenii fac haz de necaz după o zi caniculară în care au fost nevoiți să suporte mirosul pestilențial care a ajuns până în oraș de la rampa de gunoi de la Pata Rât. Cetățeni inventivi, clujenii l-au taxat pe Emil Boc cu o imagine expresivă a unui potențial brand de parfumuri.

„PATÁ RÂT, eau de perfume. Cu esență de rahat, tulpină de gunoaie putrede și cu aromă de lipsă de respect pentru cetățeni”, se arată pe cutia parfumului de 5 stele, care a apărut în mediul online.

perfec.jpg

Amintim că, sute de clujeni s-au plâns luni pe rețelele de socializare de mirosul groaznic care a ajuns până în oraș de la rampa de gunoi. Clujenii reclamă faptul că în mai multe zone ale municipiului, în special în Mărăști, Iris, Someșeni și Gheorgheni miroase puternic a levigat de la groapa de gunoi. Oamenii au fost nevoiți să stea cu geamurile închise în perioada caniculei, pentru că era imposibil să suporte „mirosul de fecale”.

Oamenii fierb în Cluj și autoritățile dorm. Alin Tișe nu răspunde, Emil Boc va vorbi la 14.00, când are ședință de Consiliu Local (conferințe de presă se organizează numai dacă e de bine), șeful Gărzii de Mediu e în concediu și îi ține locul altcineva, care e într-o videoconferință!

---------------------

UPDATE

Firma Supercom, care administrează rampa de gunoi de la Pata Rât, nu a fost amendată și nu recunoaște că de acolo vine mirosul, care i-a îngrozit pe clujeni. Firma a spus că va angaja experți care să stabilească de unde vine mirosul?!

Noaptea minții! Supercom spune că mirosul de rahat din Cluj nu e de la Pata Rât: ”Ei nu simt mirosul, dar noi simțim mirosul de canal!”

Comentarii Facebook