Un turist britanic a făcut reclamă Clujului după ce s-a filmat mâncând o shaorma: „Nota 10/10. România, te iubesc!” - VIDEO


Un britanic care a venit în România pentru a petrece timp cu prietena sa, originară din Cluj-Napoca, spune că a fost impresionat de shaorma pe care a gustat-o aici. 

După ce a scos shaorma din pungă, britanicul a fost uimit de dimensiunea generoasă a acesteia, remarcând că aceasta era aproape la fel de mare ca propriul lui cap, iar prețul plătit pentru preparat a fost chiar unul modest.

„Tocmai mi-am cumpărat prima mea shaorma din România, Cluj Napoca. Abia aștept să o gust. Un lucru care îmi place extrem de mult la mâncarea românească, este faptul că poți simți gustul fiecărui ingredient distinct și totuși se îmbină perfect într-un ansamblu delicios. România, te iubesc!”, a spus turistul cu zâmbetul pe față, scrie romaniatv.net.

Cu câteva zile înainte, bărbatul a gustat și o pizza din România, de care a fost foarte încântat. după prima mușcătura, a fost uimit de cât de delicioasă e: „Wow, de ce nu le fac atât de bune și în UK? Este uimitoare, simt atât de multe arome. Chiar și blatul este foarte bun”.

Sursa: TikTok/5outhy

Comentarii Facebook