Clujeanca Alina Ceușan a vorbit deschis despre căsnicia ei. Le-a dat sfaturi tinerilor: ”Parcă nu mai contează așa de mult iubirea”


Alina Ceușan a vorbit la podcastul moderat de Damian Drăghici că soțul ei este omul de care nu se vede despărțită.

L-am cunoscut pe soțul meu când eram la începutul zonei de online. Atunci începeam zona de online, atunci când l-am cunoscut. Soțul meu este un om creativ, un hair-stylist foarte bun  în momentul de față, dar și în momentul în care l-am cunoscut era un om foarte popular.

Nu am spus și nici nu mi-am spus niciodată că mă despart sau că îl părăsesc pe soțul meu. Nu am avut astfel de momente și cred că nici nu ar trebui să le ai. Dacă primele trei – patru luni din relație nu sunt lapte și miere în care trebuie să existe doar momente pentru voi doi și pentru intimitate nu te poți aștepta ca restul vieții sau restul relației să fie ok. Noi suntem împreună de 12 ani și nu am avut niciun moment în care să mă gândesc la despărțire”, a declarat public Alina Ceușan.

Aceasta susține că oamenii trebuie să se cunoască foarte bine pentru a putea fi o familie.

Mi se pare că în ziua de astăzi nu se mai luptă pentru dragoste și că lucrurile sunt mult mai volatile și parcă nu mai contează așa de mult iubirea. Femeia are nevoie de un bărbat, bărbatul are nevoie de o femeie și împreună sunteți o familie. În același timp nu zic că trebuie stai într-o relație care este toxică care îți face rău… ție sau copilului sau lui. Nu este ok să stai într-o relație în care nu îți este bine, dar cuplurile nu trebuie să se mai căsătorească după 30 de zile”.

Comentarii Facebook