Cluj-Napoca, într-un top al celor mai frumoase orașe europene cu puțini turiști

Jurnaliștii de la CNN au realizat o listă cu cele mai frumoase 20 de orașe europene cu prea puțin turiști. Printre acestea se află și Cluj-Napoca.

Municicpiul Cluj-Napoca a fost inclus într-un top al celor mai frumoase 20 de orașe europene care au prea puțini turiști”, publicat marți de către CNN.

Jurnaliștii de la CNN spun că tot mai mulți turiști se înghesuie să viziteze cele mai populare destinații europene, precum Londa, Roma, Barcelona sau Berlin, iar dacă vreți să nu vă confruntați cu aglomerațiile și cozile interminabile de la fiecare obiectiv turistic, există și alte orașe la fel de frumoase, dar care nu au nici pe departe la fel de mulți vizitatori.

Publicația a compus un top cu 20 dintre cele mai frumoase orașe europene care nu au mulți turiști, iar printre ele se numără și Cluj-Napoca.

Cluj-Napoca este al doilea oraș ca mărime din România și este adesea văzut ca o oprire pentru călătorii care caută aventuri în aer liber în Munții Apuseni sau pentru cei dornici să viziteze atracțiile istorice ale Transilvaniei.

Biserica Sf. Mihail și fascinanta Fabrica de Pensule, o galerie de lucru și un spațiu de artă într-o fostă fabrica de pensule, sunt doar două dintre atracțiile care îi fac pe turiști să își dorească să stea mai mult. Adăugați numeroasele cafenele, baruri și piațete frumoase, iar Cluj-Napoca are tot ce trebuie pentru a fi o destinație ideală pentru un city break”, au scris cei de la CNN.

Celelalte orașe sunt:

Orange, Franța

Norwich, Anglia

Aarhus, Danemarca

Anvers, Belgia

Haga, Olanda

Sarajevo, Bosnia

Pristina, Kosovo

Malmo, Suedia

Aberdeen, Scoția

Berna, Elveția

Wroclaw, Polonia

Tbilisi, Georgia

Minsk, Belarus

Erevan, Armenia

Debrecen, Ungaria

Ankara, Turcia

Plovdiv, Bulgaria

Trondheim, Norvegia

Torino, Italia


Comentarii Facebook