Cluj Arena se transformă temporar în teatru în aer liber. Ce spectacole vor avea loc

Stadionul Cluj Arena se transformă, de săptămâna viitoare, în teatru în aer liber, unde se vor organiza concerte și spectacole.


"Agenția de evenimente Spotlights în colaborare cu Consiliul Județean Cluj vor transforma temporar o parte din tribune într-un teatru în aer liber pregătit să organizeze evenimente de toate tipurile în condițiile impuse prin starea de alertă", transmit organizatorii evenimentelor.


Începând de vineri, 12 iunie, ora 20:30 la Cluj Arena se organizează seri de cinema, concerte în aer liber, show-uri de stand-up comedy, care vor respecta regulile de distanțare socială, cu o capacitate de 500 de locuri acoperite.


Pentru a putea respecta măsurile impuse de lege, cei 500 de participanți vor fi așezați pe scaune la o distanță de 2 metri. Publicul va purta măști pe toată durata evenimentelor, la intrare se va efectua triajul epidemiologic prin măsurarea temperaturii cu termometre digitale și se va dezinfecta perimetrul înainte și după fiecare eveniment.


Primele evenimente live sunt dedicate artiștilor clujeni: Trupa Grimus si umoriștii Nicu Bendea, Unguru’ Bulan, Sasha și Costi. Ne așteptam ca și comunitatea clujeană să fie solidară și  să îi susțină din tribune.


Vineri, 12 iunie, are loc primul eveniment: o seară de film în aer liber, la Cluj-Arena, unde se va proiecta pe un ecran led de mari dimensiuni Bohemian Rhapsody. Sâmbătă, 13 iunie, de la 19:00 va concerta live trupa clujeană Grimus iar în deschidere se va proiecta un concert digital.


Duminică, 14 iunie, de la 20:30 va avea loc în premieră națională primul show de stand-up comedy pe un stadion cu Nicu Bendea, Unguru’ Bulan, Sașa și Tudor Costi. 


Mai multe detalii pe pagina de facebook: https://www.facebook.com/SpotlightsEventsCreator sau website: www.spotlights.ro

Comentarii Facebook