Cine este tânăra care se crede ”prea drăguță pentru a munci”


O tânără care activează pe TikTok a stârnit un val de reacții negative pe rețelele sociale, după ce a afirmat este ”prea drăguță pentru a munci”.

Femeia susține că este ”prea drăguță pentru a munci”. Dezvăluirile sale de pe TikTok au stârnit un val de critici.

Lucy Welcher, din Canada, apare într-un clip video în timp ce bea o cafea cu gheață în mașina ei și se plânge că nu dorește să muncească.

Nu vreau să lucrez pentru tot restul vieții”, a spus adolescenta în videoclipul acum șters. ”Arăt ca și cum îmi doresc să mă trezesc la șase dimineața în fiecare zi nenorocita în următorii 60 de ani? Nu! Sunt prea drăguță pentru asta”.

Fanii i-au adresat mesaje de critică:

Ce-ai zice să încerci să fii adult în loc de o prințesă privilegiată care se așteaptă să-i pice din cer?” a scris o persoană.

Urăsc să-ți spun, fată, dar lumea NU se învârte în jurul tău”, a spus un alt utilizator.

Sper să fii umilită fată, ai nevoie de asta”.

Sunt și care au fost de acord cu Lucy: ”Aprob, soră”, a scris o persoană. ”Trimit asta fiecărui angajator pe care l-am avut vreodată”.

Anterior, tânăra a descris într-un alt videoclip că nu înțelege nici de ce merge la școală.

Literal, scopul școlii este să poți obține o diplomă și să obții un loc de muncă și să lucrezi. Dar nu vreau un loc de muncă pentru că munca nu este pentru mine, așa că te rog să-mi amintești de ce naiba sunt la școală”, a spus ea.

Lucy are 80.000 de urmăritori pe TikTok.

Comentarii Facebook