Cine ajunge în finala Survivor 2022?! Smiley a făcut dezvăluirea


Smiley crede că prietenul lui CRBL va ajunge în finala Survivor România 2022.

CRBL s-a certat cu Andreea Tonciu, iar Smiley i-a luat apărarea.

CBRL va ajunge în finala de la Survivor România 2022

El spune întotdeauna ce nu îi convine și dacă nu îi place de cineva nu poate să ascundă. E un tip sincer și cred că are șanse mari să ajungă cât mai departe, pentru că e foarte bun. El le dă soluții inedite la jocuri și îl copiază și Războinicii și Faimoșii”, a spus Smiley, invitat la emisiunea lui Cătălin Măruță. 

Soția lui CRBL, Elena, a spus că emisiunea este foarte ”grea, un format cel mai greu, din punctul meu de vedere. Avem niște emoții acasă, la fiecare emisiune, nu pot să descriu ce emoții avem.

Nu știu dacă este ciondănit, este absolut normal ce se întâmplă. E normal să există aceste discuții. Nu mi se pare diferit, știu ce am acasă.

E o persoană care spune exact ce gândește, exact pe față, așa este el. El tot timpul o să spună adevărul.

Adevărul mi se pare de valoare, dar adevărul doare, nu e mereu drăguț, parfumat, asta e viața. E ușor să ne dăm cu părerea de pe canapea dar să stai acolo e altceva”, a spus Elena. 

Amănunte despre scandalul lui CRBL cu Andreea Tonciu

Elena spune că vrea să se țină departe de astfel de scandaluri și a refuzat să îi dea replica.

Nu este plăcut, nu cred că cineva a avut vreo legătură cu familia ei. E părerea ei, nu am ce să comentez, că nu sunt genul.

Oamenii simt, oamenii văd și votează. Nu cred că e cum au văzut-o, știi cum? Fiecare dintre concurenți nu a fost adus cu forța acolo.

Fiecare a ales, a decis și-a asumat. Nu e o emisiune de modeling, e o emisiune de supraviețuire și fiecare cu deciziile și alegerile lui. 

Sunt imună la capitolul ăsta, știu ce am acasă. Suntem de 15 ani împreună, nu e ca și cum vine cineva și-mi spune.

Am văzut și eu la tv ce a fost, da, nu e plăcut. Săracii, mă uitam la ei și îmi doream să mănânce. Cu siguranță toți au avut scăpări și ieșiri, vor mai avea, suntem oameni”, a continuat ea. 

Comentarii Facebook