Vineri 1 Iulie

Celebrul concurs Miss BumBum, încheiat cu o bătaie VIDEOEdișia din 2018 a concursului Miss BumBum, din Brazilia, pentru cel mai frumos posterior, s-a terminat cu o bătaie, după ce una dintre concurente a acuzat-o pe câştigătoare că a apelat la chirurgia estetică pentru a câştiga competiţia.

Altercația a izbucnit la scurt timp după ce organizatorii au anunţat câştigătoarea competiţiei, pe Ellen Santana, model şi dansatoare în vârstă de 31 de ani, care a reprezentat în concurs statul Rondônia din nordul Braziliei.

La câteva secunde după anunţ, o altă concurentă, Aline Uva, o maseuză în vârstă de 27 de ani din Rio Grande Do Sul, sudul Braziliei, i-a smuls câştigătoarei panglica de pe umăr. Uva a calificat competiţia drept o farsă şi a acuzat-o pe câştigătoare că a apelat la chirurgia estetică pentru a îmbunătăţi aspectul posteriorului său, conform Mediafax.

"Am respectat toate regulile jocului, fesele mele sunt reale, dar ale ei sunt din plastic", a spus Uva, adăugând: "Miss BumBum este o farsă. Astăzi am putut să dovedesc acest lucru".

Organizatorii au intervenit pentru a aplana conflictul şi pentru a se asigura că panglica Miss BumBum este redată câştigătoarei.

Competiţia Miss BumBum este organizată anual în Brazilia, din 2011. Concursul, televizat, a fost iniţiat de jurnalistul şi antreprenorul Cacau Oliver şi are ca scop să premieze "cele mai frumoase fese din Brazilia". În competiţie intră 27 de concurente, reprezentând statele Braziliei, iar în finală ajung 15. Câştigătoarea obţine, pe lângă faptul că devine celebră, contracte de promovare în valoare de 50.000 de reali (aproximativ 13.300 de dolari)

După concurs, care a avut loc luni, Oliver a comentat privind conflictul izbucnit că drama este "parte din competiţie".

În premieră anul acesta, printre concurente s-au numărat şi doi transsexuali.

Comentarii Facebook